CIM
Mostra de propostes d’improvisació
23 de setembre

DENITSA DIKOVA & GLÒRIA ROS

The Meeting II

23 de setembre a les 20:00

Mostra (20-21.30h)
+
Xerrada artistes (21.30-22h)
Durada: 30 min
Entrades: 8 euros ONLINE i TAQUILLA (6 euros participants del taller i/o laboratoris CIM18)
Comprar
entrades

Ballarina: Denitsa Dikova
Ballarina: Glòria Ros
Cantant: Celeste Alías

http://deniza-dikova.blogspot.com/

Facebook:
Denitsa Dikova
Glòria Ros Abellana
Celeste Alías

http://cimbcn.blogspot.com/

The Meeting II s’ha programat per endavant. Coneixem el lloc on passarà, quan i qui hi serà present. És una provocació per a una reacció química, un punt de canvi amb temps limitat.
Comú. Desconegut. Nou. Reinventant llengües antigues que tothom entén.
La direcció-envers va començar tan aviat com la idea-llavor va ser plantada. Està plena d’intencions, expectatives, idees, fascinació. És natural.


Denitsa​ ​Dikova, ballarina
Graduada en Dansa Teatre a la New Bulgarian University, va continuar els seus estudis amb Isabelle Schad, Julyen Hamilton, Nancy Stark Smith, Benoît Lachambre i Kirstie Simson. Ha treballat en projectes col·laboratius, tant com a ballarina com a creadora, amb Julyen Hamilton, Galina Borissova, Yuri Konyar, Irina Goleva, entre d’altres. Cofundadora de Garage Collective. Ha rebut la beca de DanceWeb – ImpulsTanz i el prestigiós premi Ikar com a Millor Espectacle de Dansa Contemporània 2013. Desenvolupa el seu propi treball de composició instantània amb Glòria Ros.

Glòria​ ​Ros, ballarina
Graduada en dansa clàssica a l’Institut del Teatre de Barcelona, va continuar els seus estudis a Cannes Jeune Ballet (França). S’incorporà a Introdans Ensemble voor de Jeugd (NL), amb qui va actuar a nivell internacional en peces de Jiří Kylián, William Forsythe, Sidi Larbi Cherkaoui, Inbal Pinto… Com a freelance, ha treballat amb Arno Schuitemaker i Arthur Rosenfeld, entre d’altres. Guardonada amb el 1r premi a Shortcuts – Experimental Dance Film Festival (Austria). Forma part de la Liz Roche Company, Irlanda. Desenvolupa el seu propi treball de composició instantània amb Denitsa Dikova. Els seus espectacles i projecte de videodansa s’han presentat a Espanya, Bulgària, Ucraïna i Australia.

Celeste Alías, cantant
S’inicia amb el clarinet però s’endinsa en el terreny de la veu a través del cant clàssic i la música antiga. Posteriorment aprofundeix en el jazz, el cant popular i la improvisació. És una cantant inquieta, curiosa i eclèctica.
El jazz li obre les portes a la llibertat interpretativa i la improvisació. El seu repertori abarca des dels estàndards més clàssics fins als boleros de Machín, composicions originals i la improvisació lliure i de caràcter més experimental. Es llicencia en Cant jazz a l’ESMUC i al Conservatori Superior d’Amsterdam. Activa en diverses formacions, amb el resultat d’una intensa activitat concertística. A nivell interdisciplinari treballa amb poesia, dansa i arts plàstiques.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter