11 de febrer

DAVID CAÑO

Un cos preciós per destruir

Dimarts 11 de febrer a les 20:00
Durada: 90 min
Entrades: 8 euros ONLINE i TAQUILLA
Comprar
entrades

Barba Corsini: Eduard Escoffet & POPE
Nois Tutu: David Caño & Gerard Altaió
Maria Sevilla & Joan Martínez
Míriam Reyes
Sílvie Rothkovic
Núria Martínez-Vernis
Irene Solà

http://noistutu.com/

https://davidcano.bandcamp.com/

Per presentar Un cos preciós per destruir David Caño ha reunit, per primera vegada en un escenari, a Barba Corsini (Eduard Escoffet & Pope), Míriam Reyes, Nois Tutú (David Caño & Gerard Altaió), Núria Martínez-Vernis, Maria Sevilla & Joan Martínez, Sílvie Rothkovic i Irene Solà. Poesia recitada, projeccions i electrònica, aquesta és la proposta que ens fa David Caño, on cada poeta establirà un diàleg entre la seva obra i alguns pels poemes que composen aquest Un cos preciós per destruir que ha guanyat els Jocs Florals de Barcelona 2019.


David Caño (Olot, 1980) es va donar a conèixer guanyant el premi Amadeu Oller de poesia i, en una dècada llarga de feina, ha recollit la seva poesia –sovint directa i contundent– en vuit volums. D’una presència constant i proteica als escenaris, ha participat en centenars de recitals arreu dels Països Catalans i en ciutats europees com Zadar, Zagreb, Brno, Berlín, Brussel·les, París, Lió o Mannheim, i també en espectacles musicals al costat de Meritxell Gené o amb els grups musicals Ovidi3 i Ovidi4 o més darrerament Nois Tutú amb Gerard Altaió.

A l’Antic Teatre s’ha envoltat d’algunes de les veus més contundents i interessants de la poesia catalana per presentar-nos Un cos preciós per destruir, guanyador dels Jocs Florals de Barcelona 2019.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter