17 maig 2022

Compañía La Soledad

YO SÉ PERDER

Dimarts 17 maig a les 20:00
Durada: 75 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Abans i després de la funció podreu adquirir al bar el còmic Diez mil elefantes (Penguin Random House) del Pere Ortín gràcies a l’Ángel Tijerín de la llibreria On The Road.

Idea i realització: Marc Caellas i Esteban Feune de Colombi

Convidats: Ramón Nse Esono Ebale, Pere Ortín, Whitney Agui

Col·laboradors fixos: Corinne Spitalier, Miriam Reyes, Conrado Parodi i Félix Denuit

Amb diferents convidats a cada sessió.

https://marccaellas.net/

http://www.tatucho.com/

#YoSePerder

Convidats:

Ramón Nse Esono Ebale és un il·lustrador, dibuixant i autor de còmic equatoguineà. Ha guanyat premis com el Regarde 9 al Festival del Còmic d’Angulema o el de la revista Àfrica i Mediterrània a Bolonya.

https://redescuelas.es.amnesty.org/ca/blog/historia/articulo/ramon-esono-dibuixant-equatoguinea-no-soc-un-heroi-veig-coses-que-no-em-molen-i-ho-dic/

Pere Ortín és un periodista dadà que treballa en els llindars del periodisme i l’audiovisual. Ha dirigit pel·lícules documentals com El Gran Pachinko (1991), Le Mal d’Afrique (2006), Cazadores de imágenes (2007) i Africalls? (2008). Ha publicat els llibres Mbini. Cazadores de imágenes en la Guinea colonial (2007) i Diez mil elefantes (2022)

https://www.jotdown.es/2017/05/pere-ortin-parece-tratar-las-audiencias-gente-inteligente-carino-respeto-esta-mal-visto/

Whitney Agui és una facilitadora de Cercles de Dones i una creadora de comunitats. Convida les dones a connectar amb la seva història, la seva ambició i el seu poder interior creant un espai per mantenir la seva veu. Nascuda de mare francesa i pare ivorià, va créixer a França sense cap relació amb les seves arrels africanes, lluitant amb el proverbi africà «Quan no saps on vas, mira d’on vens».

Un artista ha de saber fer PDFs? Què és una plica? A quina convocatòria es presenta el jurat de la convocatòria? Quantes sinopsis s’escriuen per projecte? Com es supera l’enèsim rebuig? Més barat que una sessió de psicoanàlisi i que una ampolla de Jameson, Yo sé perder és un festival de propostes artístiques rebutjades. Inspirats en la biblioteca que l’escriptor Richard Brautigan –protagonista del nostre flyer– va idear per albergar manuscrits descartats, creem aquest cicle en el que serem els amfitrions de diversos convidats que presentaran una creació que hagi obtingut com a resultat dues lletres que juntes configurin la contundent paraula “no”. Vénen per nosaltres!

Esteban Feune de Colombi va néixer a Buenos Aires el 1980. Ha viscut a París, Barcelona i Ginebra i treballa a diferents parts del món. És poeta, director d’escena i performer.

Marc Caellas va néixer a Barcelona el 1974. Ha viscut a Londres, São Paulo, Miami, Caracas, Bogotá i Buenos Aires. És escriptor, director d’escena i comissari de projectes culturals que hibriden literatura, teatre i art contemporani.

Junts crearen a Bogotá, el 2011, la Compañía La Soledad, enfocada a propostes escèniques itinerants, performances i site specific, com El paseo de Robert Walser, Juego de cartas i Bolaño, vuelve a casa.

Junts acumulen uns quants rebuigs.

______________
Col·laboradors fixos:

Corinne Spitalier és una artista multidisciplinària mexicana resident a Barcelona que duu a terme una pràctica híbrida que va del collage i el dibuix al cant, la dansa i la performance.

Miriam Reyes és poeta i videocreadora. Ha publicat sis volums de poesia. Des de l’any 2001 experimenta amb l’escriptura audiovisual i el recital multimèdia. El 2011 va començar el projecte d’e-poetry Prensado en frío.

Conrado Parodi és un argentí afincat a Catalunya. Poeta de la llum i lector amb criteri.

Félix Denuit, filòsof i performer.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter