SUSPÈS
10 de maig

Christophe Sainsot Tintou

Els Llobatons

Antic for kids!
Diumenge 10 de maig a les 11:00 i 12:00 (dos passis)

Edat recomanada: 4-8 anys
Durada: 45 min
Entrades: 5 euros nens/as // 8 euros adults ONLINE i TAQUILLA (menors de 4 anys, entrada gratuïta)
Comprar
entrades

Autor, compositor i actor: Christophe Sainsot Tintou

https://www.brucbrothers.cat/

 

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins a nou avís i per causes de força major, l’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna els dos passis de Els Llobatons.

Una mestra d’escola té un poder molt estrany: cada vegada que llegeix un conte als seus alumnes, aquests es transformen de seguida en els herois del conte! Aleshores, què passarà quan obri un gran llibre vermell que parla de llobatons perduts al fons d’un bosc?

I si finalment no fos la mestra que tingués aquest poder, però els llibres mateixos poguessin transformar els seus lectors? Els Llobatons és un conte musical sobre el plaer que provoca la lectura. Els nens s’endisaran en un món de sons, músiques i llenguatges diferents.


Bruc Brothers Company és una companyia teatral dedicada a fomentar l’aprenentatge de les llengües a través d’obres de teatre musical originals escrites en diferents idiomes. Utilitza el teatre per endinsar els nens en el món de les llengües i del coneixement.

Aquesta companyia fundada al 2012 pel Christophe Sainsot Tintou es planteja en cada funció l´objectiu de fomentar la curiositat dels nens cap a altres llengües i cultures de forma amena i molt divertida.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter