8-11 de juny del 2023

AzkonaToloza & Rodrigo Rammsy

Concierto geológico

Dijous 8 de juny a les 20:00
Divendres 9 de juny a les 20:00
Dissabte 10 de juny a les 20:00
Diumenge 11 de juny a les 20:00
Idiomes: castellà
Durada: 55 minuts
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Dramatúrgia: LAIDA AZKONA GOÑI I TXALO TOLOZA-FERNÁNDEZ AMB LA COL·LABORACIÓ DE RAQUEL CORS
Posada en escena: AZKONATOLOZA
Ajudant de direcció: RAQUEL CORS
Performers: RODRIGO RAMMSY, LAIDA AZKONA I TXALO TOLOZA-FERNÁNDEZ
Veu en off: MARÍA LUISA SOLÀ
Disseny de producció: HELENA FEBRÉS
Banda sonora original, interpretació i disseny sonor: RODRIGO RAMMSY
Construcció i investigació instrumental: RODRIGO RAMMSY Y CONRADO PARODI
Disseny de llums: ANA ROVIRA
Disseny audiovisual: MIPRIMERDROP I RAQUEL CORS
Disseny espacial: MIPRIMERDROP
Foto fixa i registre audiovisual: TRISTÁN PÉREZ-MARTÍN

El procés d’investigació documental de la parella d’artistes Azkona&Toloza els ha portat a recórrer muntanyes i deserts. En el seu últim projecte, han partit de la següent premissa: frena i escoltar. Després de dos anys dedicats a rastrejar relats que desvelen les esquerdes causades pel colonialisme, han decidit posar-se a escoltar veus no humanes. Ara, presenten el seu Concert geològic conjuntament amb el músic Rodrigo Rammsy Varas. Un viatge sonor que busseja en els minerals i els líquids, és a dir, el que es troba més allunyat de l’ésser humà i els sistemes de classificació de la naturalesa i, per tant, és considerat lliure de ser explotat desenfrenadament.


Rodrigo Rammsy Varas. És músic, productor i tècnic de so. Resideix a Barcelona des de 2012, on desenvolupa projectes musicals per dansa i teatre, televisió i cine, creacions sonores, dissenys de so, espais sonors, mescla i mastering.

Azkona&Toloza. Situats a mig camí entre el mar Mediterrani, els Pirineus i el Desert d’Atacama, Laida Azkona Goñi i Txalo Toloza-Fernández són una parella d’artistes dedicats a la realització de projectes d’arts vives. Interessats en les infinites possibilitats de la poesia i l’antropologia visual, la videocreació lofi, la performance i el moviment, les seves últimes creacions se centren en la relectura de la història oficial i la creació documental pensada per escena. Entenent com escena des de la sala d’una casa d’òpera fins a la immensitat d’un salar altiplànic.

Tristán Pérez-Martín
Subscriviu-vos a la nostra newsletter