1-3 d'octubre 2020

20 anys d'ARREBATO LIBROS, POÈTICA CONTEMPORÀNIA

Dijous 1 d'octubre a les 20:00
Divendres 2 d'octubre a les 20:00
Dissabte 3 d'octubre a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 10 euros ONLINE i TAQUILLA
Comprar
entrades

http://www.arrebatolibros.com/es/

#poeticacontemporanea
#arrebato

Arrebato Libros sempre vol tornar a Barcelona, la seva ciutat natal i en aquesta ocasió ho fa amb molt d’orgull per presentar a les seves tres noves autores, tres grans poetesses que pugen a l’escenari de l’Antic Teatre amb els seus espectacles. Tres propostes diferents i úniques; el primer dia Violeta Gil i Abraham Boba, que arriben amb la seva posta en escena que està arrasant per allà on passa. El segon, la nova proposta de la malaguenya María Eloy-García, per primera vegada amb tocs escènics, recitant textes del seu últim poemari “Los Habitantes del Panorama”, i el tercer dia Spoken Word de la mà de Laura Sam qui acompanya els textes de “Incendiaria” amb bases electròniques de Nazareno i Juan Escribano.

[1 d’octubre a les 20:00]
VIOLETA GIL & ABRAHAM BOBA
ANTES DE QUE TIRÉIS MIS COSAS
(poètica contemporània / estrena a Barcelona)

Antes de que tiréis mis cosas és, en última instància, un poemari sobre cossos que són possibilitats, idees i cançons. Sobre la identitat dels cossos, la seva sexualitat i els seus somnis, els seus desitjos, els seus oblits; poemes en prosa enfilats per la celebració del cant; no un excels i perfecte, harmoniós i cert, sinó més aviat cançons salvatges, flamarades que fugen cap a l’obscuritat del dormitori, balls que es converteixen en petons.
José de Monfort.
Mondo Sonoro

[+ info]


[2 d’octubre a les 20:00]
MARÍA ELOY-GARCÍA
LOS HABITANTES DEL PANORAMA
(poètica contemporània / estrena a Barcelona)
Si per alguna cosa María Eloy-García és única i escollida entre les escollides és per la seva veu  a l’escenari com a focus d’atenció; amb un sarcasme i una ironia que li permeten passar del silenci al riure. En aquest nou projecte promet no deixar en pau a un món que es devora a sí mateix, tant el text com la posada en escena donaran moltes alegries als seus lectors habituals i a aquells que encara no saben el que s’estan perdent.

[+ info]


[3 d’octubre a les 20:00]
LAURA SAM
INCENDIARIA
(poètica contemporània)

Incendiaria és un projecte que es manifesta escènicament mitjançant un repertori de textos escrits i interpretats per Laura Sam (Laura Soto), la veu que donarà vida a una poesia que és, sobretot, directa, sòlida, crítica i precisa, però també permeable en moments que reconeixen la seva fragilitat. Tot embolcallat en els sons de Nazareno (Quique Sánchez), creador de l’atmosfera acústica que guia aquest acte singular, en què la poesia oral s’uneix amb música electrònica que beu de diferents fonts sonores, com allò industrial, l’ambient o allò experimental.

[+ info]


A Arrebato Libros sempre ens agrada celebrar a l’Antic Teatre. Ja són vàries ocasions en què hem presentat als nostres autors com Ajo o Accidents Polipoètics en aquest espai especial. Els nostres inicis als anys noranta se situen al Poblenou com a fanzine, i des del 2004 treballem des de Malasaña amb la nostra llibreria de 13.000 títols, l’editorial de 30 llibres publicats i autodistribuïts i el Festival POETAS amb 14 edicions a Madrid i Amèrica, a més d’altres esdeveniments com l’actual cicle mensual de Poética Contemporánea en el Teatro Fernán Gómez de Madrid.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter