Coproducció 2016

Ariadna Rodriguez

La mort tèrmica de l’univers

.
Durada: 50 min

Un projecte d’Ariadna Rodriguez
Assistència artística: Iñaki Alvarez, Anne Lise le Gac
Assistència teórica: Pep Vidal
Instal·lacions i escenografía: Col·laboració amb Proyecto Algo (Utopia 126)

Coproducció: Antic Teatre i Grec 2016 Festival de Barcelona

Amb el suport de El Graner (centre de creació)

 

A l’univers, com a sistema aïllat que és, l’entropia creix constantment. En un moment donat, l’entropia arriba al seu màxim, produint un equilibri entre totes les temperatures i pressions, que desemboca en la mort tèrmica de l’univers. Final com a nou principi. Perquè descendim dels monos i els bacteris, però també dels astres i les galàxies. Estem formats de pols de Big Bang. Com es pregunta Hubert Reeves, tenim nosaltres la memòria de l’univers? Activar conceptes científics en un espai (teatral) creant noves realitats (ficcionades), reformulant i qüestionant els codis escènics e instal·latius.


El seu treball pren l’escena com a punt de trobada de les diferents disciplines/eines que posa en joc i desenvolupa, per tal d’activar o desencadenar accions que qüestionen la forma i els codis de l’acte representatiu.

Ariadna Rodríguez és titulada Superior de Música pel Conservatorio de Santiago de Compostela i pel Berklee College of Music de Boston, on va assistir becada per la Fundació Fulbright. Allà també va estudiar Performance Art i Art Sonor a la School of the Museum of Fine Arts. S’ha format en Dansa Clàssica, Contemporània i Body Weather, entrenant amb l’Oguri a Los Angeles i a Barcelona amb l’Andrés Corchero. Va estudiar Teatre contemporani a l’escola Espacio Aberto de Santiago de Compostela i amb Rachel Rosenthal a Los Angeles, CA. Ha presentat projectes de creació pròpia als Estats Units, Alemania, França i Espanya. Des del 2012, dirigeix i coordina l’espai i plataforma nyamnyam amb Iñaki Alvarez.


 

>>> Veure Ariadna Rodriguez La mort tèrmica de l’univers (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter