31 gener 2022

Antic Teatre en col·laboració amb San Miguel On Air (SMOA)

Navarri presenta "Campos de girasoles"

Dilluns 31 de gener a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 5 euros ONLINE i TAQUILLA
Comprar
entrades

No sabem si el temps passa o si som nosaltres, però ja han transcorregut dotze mesos des que Navarri editessin el seu primer EP, Seat Ronda. Ara tornen amb el seu nou treball, Campos de Girasoles.

Si el primer girava entorn del passat i aquells moments que ens van modelant a poc a poc com a persones, Campos de Girasoles és una segona part de Seat Ronda, on el fil conductor, però, és el present. Qui som i com hem arribat fins aquí.

Cinc temes que parlen de viatges, d’aquell instant en què el sol entra per la finestra i just aquell altre en què desapareix, de triomfs i derrotes que només podem distingir mirant cap endarrere. I com sempre, d’amor, amor a les persones que hi són i a altres que ja no hi són, però que tornen cada vegada que les recordem. 

Després de participar en el concurs Bala Perduda que organitza la sala Apolo, haver tocat en sales com la Zowie o Heliogàbal i en la presentació del BIS festival, van estrenar el seu nou EP el dia 18 de desembre de 2021 a la Sala Taro.


El desembre de 2018, Navarri decideix fer el seu primer i, a priori, únic concert a Hi Jauh USB?, apressat per l’imminent tancament de l’associació del Poblenou. Una d’aquelles meravelloses tardes al fons del carreró va acordar amb Eloy Bernal que, si algun cop es posava davant d’una audiència a tocar, havia de ser allà. Així comença Navarri. A falta d’un més aproximat per al debut, el repte era composar quatre temes i fer alguna versió, així que, per superar el pànic escènic, va demanar ajuda a Pedro Font perquè intentés arreglar els temes amb la guitarra i els cors. Finalment, s’hi va unir també Aleix Benet al baix i Armando Laplana a la bateria. Només els amics es deixen embolicar així. Cinc assaigs i a debutar. L’enfonsament era força probable, però els va semblar divertit intentar-ho. I tant el gener de 2019 com aquell concert van ser tan divertits que encara hi continuen.

San Miguel On Air (SMOA)

El desembre de 2021, San Miguel On Air Barcelona va estrenar la seva primera edició per enllestir l’any amb els directes més vibrants. Així, la primera edició del cicle musical a Barcelona ha acompanyat la tornada de l’emoció als escenaris. El ritme torna a les sales amb els estils més diversos, des de rock a electrònica, a més de jams o les bandes més festives. Desembre va presentar-se amb sis cites imprescindibles a les sales de concerts de la ciutat.

Al mes de gener, per consideració al canvi de la situació sanitària, el calendari previst s’ha mantingut en aquells espais que per les seves característiques, com és el cas de l’Antic Teatre, podien continuar oferint concerts a un públic que encara desitja gaudir de la música allà on més ens agrada.

La reactivació dels calendaris mensuals i anuals San Miguel On Air –i la seva primera edició a Barcelona– suposa el compromís de la marca amb el circuit musical, les sales de concerts, la música en directe i els artistes en aquesta etapa de recuperació rere l’impacte de la pandèmica en l’oci. És precisament aquest amor per la musica i per descobrir el que és nou i s’hi amaga, el que va permetre posar en marxa aquest espai en què grups i solistes troben l’altaveu perfecte per portar la seva música molt més enllà. «A Cervezas San Miguel, entenem la música com entenem les nostres cerveses, com una manera de conèixer coses noves. Per això li donem l’oportunitat a tots aquests gustos i sons que són únics, diferents i especials», assegura César Hernández, Director General de Màrqueting de Mahou San Miguel.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter