Els dilluns Antic Cinema

Film2 Media Works, S.L.

EL SECUESTRO DE MICHEL HOUELLEBECQ

Dilluns 30 de Març: 21:00

Properes dates:
13 de Febrer, 13 i 27 de Març, 10 i 17 d'Abril,
5 i 26 de Juny
Entrades: 5 euros (Inclou 1 cervesa)
Comprar
entrades

Director: Guillaume Nicloux

Repartiment: Michel Houellebecq, Mathieu Nicourt, Maxime Lefrançois, Françoise Lebrun, Luc Schwarz, Veran Mauberret, Ginette Suchotzky, André Suchotzky, Marie Bourjala, Karim Achoui, François Samuelson

Organitza: ANTIC TEATRE / FILM2 Media Works
Programadors: Guillem Puig / Xes Vilà

www.film2.es

Sinopsi
Setembre del 2011. Just a la meitat del Tour promocional de la seva última novel·la “EL MAPA Y EL TERRITORIO”, l’escriptor Michel Houellebecq desapareix de la faç de la terra. Els absurds rumors sobre la seva desaparició no triguen a propagar-se a través de la xarxa: es barreja un segrest d’Al-Qaeda, i fins i tot una abducció per part dels extraterrestres de l’espai exterior. S’arriba fins i tot a confirmar la seva mort a través d’algunes fonts. Però ara, per fi, arriba el moment de conèixer el que va passar de debò.
___
En aquests temps en els que cada cop tanquen més i més sales cinematogràfiques, l’ANTIC TEATRE es converteix un dia a la setmana en l’ANTIC CINEMA. Gràcies a FILM 2, una iniciativa del cineasta Antonio Dyaz, es preten portar el cinema a qualsevol lloc on hi hagi un projector, una connexió a internet i públic amb ganes de gaudir del setè art.


Film2 proposa una nova finestra d’exhibició audiovisual: el T-VOD (Theatrical Video On Demand) i d’aquesta manera convertir en sales de cinema qualsevol espai equipat en el que hi puguin cabre com a mínim vint persones, i projectar pel·lícules mitjançant les xarxes 4G amb màxima qualitat. La premissa és que qualsevol que disposi d’un smart phone o una tauleta amb sortida micròfon USB, HDMI o similar (i el seu corresponent projector) pugui organitzar una sessió de cinema per la que rebi la seva corresponent retribució, respectant escrupolosament el repartiment de drets d’autor.

Els tiquets s’adquireixen exclusivament per internet, i la plataforma efectua el repartiment automàtic de l’import de l’entrada entre l’Screener, el propietari de la pel·lícula (producer), les entitats de gestió de drets d’autor i Film2.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter