Coproducció 2016

Antic Teatre amb el suport de la Central del Circ

C%RC

.
Durada: 60 min

Interprets: Oriol Escorsell, Sabrina Catalán, Julie Bergez, Clara Prieto, Amelia Stollbrock
Coordinació/Direcció: Jorge Albuerne

Coproducció: Antic Teatre

Rescolçament a la creació: La Central del Circ y Nacho Ricci

Agraïments: al i les interprets per el seu temps i entrega, Nacho Ricci, Jose Luis Redondo, Semolinika Tomic i equips de L’Antic Teatre i La Central del Circ

“Percebre en la foscor del present aquesta llum que busca assolir-nos i no pot fer-ho, això vol dir ser contemporanis. Per això els contemporanis són rars. I per això ser contemporanis és, sobretot, una qüestió de coratge: perquè significa ser capaços no només de tenir fixa la mirada en la foscor de l’època, sinó també percebre en aquella foscor una llum que, directament, versant-nos, s’allunya infinitament de nosaltres. És a dir, tot: ser puntuals a una cita a la qual només es pot faltar. “
G, Agamben

Busco aquest coratge en la mirada i en el fer, aquesta raresa i aquesta determinació per la falta d’un lloc concret … m’interessa la inquietud de no haver trobat, però saber que la recerca és el camí … ser capaç d’albirar una llum que, inevitablement, no il·lumina res més que el que està per venir … triar aquest lloc tot i que ens sembli inabastable, el mateix que no conformar-se tan sols amb patir la foscor, tot això m’interessa.
Crec fermament que el circ no tan sols transita pels dominis de l’oci i el divertiment, sens dubte necessaris (encara que també imposats) … el circ, a més, creix als pantans del dubte, es rebolca en els llots d’un inconformisme profund i vol qüestionar-se a través dels seus propis intèrprets.


Aquest projecte neix de la proposta de l’Antic Teatre (exhibició) cap a La Central de Circ(creació) amb la intenció de generar nous canals entre els espais de creació i exhibició existents a Barcelona. Sis artistes de Circ amb projectes d’investigació en les seves respectives disciplines (contorsió, trapezi, corda llisa, pal) i un coordinador / director, posen en comú els seus treballs durant dues setmanes, mostrant finalment les conclusions d’aquest curt període de trobada en un format escènic de 60 minuts.
Les diferents etapes de treball tindran lloc entre La Central de Circ i l’Antic Teatre, lloc, aquest últim, on es presentarà al públic els dies 16, 17, 18 i 19 de juny.


 

>>> Veure Antic Teatre amb el suport de la Central del Circ C%RC (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter