2-5 de març del 2023

Alba Rihe

Espectáculo, espectacular

estrena
Dijous 2 de març a les 20:00
Divendres 3 de març a les 20:00
Dissabte 4 de març a les 20:00
Diumenge 5 de març a les 20:00
Idiomes: català - castellà
Durada: 55 minuts
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Creadora: ALBA RIHE
Intèrpret: ALBA RIHE
Dama de companyia: XESCA SALVÀ
So: ADRIÀ GIL
Il·luminació: XESCA SALVÀ
Vestuari: SOFIA ARCHER
Mirada externa: CUL-ACTIU
Espai col·laborador: LA PODEROSA, ROCA UMBERT
Agraïments: CUL-ACTIU, LA PODEROSA

foto de Sortkat

Alba Rihe és entrenadora d’endorfines i es proposa activar-les en aquesta hora de show. Aquest solo escènic proposa desdibuixar els límits entre el monòleg i el concert, mostrant el cos com a orquestra, activant altres cossos, com els tecnològics, que apareixen a l’obra. La proposta es basa en trencar el fons i la figura, en trencar amb el rol de l’espectador i el de l’activador.

Els clixés són com xiclets ja sense gust que reposa a la mandíbula, fins que s’adhereixen a les formes de les nostres dents. El mateix passa amb les imatges i les paraules. La nostra societat es basa en la repetició d’aquests imaginaris que es poden visualitzar a les pel·lícules de sobretaula i en continguts de narcolèpsia visual. Espectáculo, espectacular mostra aquests clixéi els captura, redimensiona, els mareja, els ironitza i sobretot mostra l’absurditat del pacte de realitat que algunes inèrcies han acordat.

Relaxa les teves contractures, això comença amb beatautoconverses, classes d’spinning i molta reflexió.

Costumisme, error, complicitat i molta vibracióBenvingudes a Espectáculo, espectacular!


Alba Rihe és germinadora Cultural i llicenciada en Belles arts actualment cursant el Programa d’Estudis Independents (PEI) del MACBA. Té una formació continuada en escena, textos i clown. Ha desenvolupat projectes com a Cobalt, Les Bistecs o el col·lectiu Venècia Fluor. La seva trajectòria va relacionada a un circuit artístic no-academicista que ha anat forjant constantment en l’escena underground de Barcelona. Ha dut a terme diferents metodologies de treball que tenen un mateix fil conductor: la performance i la fusió de diferents eines artístiques per a difondre un missatge que utilitza l’absurd i la matèria corpòria com a elements destacats.

Actualment, es troba en un procés d’investigació sobre el spoken word i l’exploració escènica.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter