SUSPÈS
18-21 juny

Ajo Micropoetisa

SOY MUJER QUE TÚ

Dijous 18 de juny a les 20:00
Divendres 19 de juny a les 20:00
Dissabte 20 de juny a les 20:00
Diumenge 21 de juny a les 20:00
Durada: 70 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Repartiment:
Ajo Micropoetessa i Judit Farrés (min)

Equip artístic i tècnic:

Autores: Ajo Micropoetisa i Judit Farrés (min.)
Textos: Ajo Micropoetisa
Música: Judit Farrés (min.)
Fotografia: Jerónimo Álvarez
Disseny gràfic: Bogdan Stakic
Premsa: Carmen Jardón (RB Management)
Producció i distribució: Raquel Boullosa (RB Management) 

http://www.raquelboullosa.com/portfolio/soy-mujer-que-tu-de-ajo-min/

Min:
https://www.facebook.com/ajomicropoetisaymin/
https://www.instagram.com/ajomicropoetisaymin/
https://www.youtube.com/channel/UCDrdVC2GJxNfDkp_LnmZZHQ

Ajo micropoetisa
https://www.facebook.com/ajomicropoemas/
https://www.instagram.com/ajomicropoetisa/
https://twitter.com/AjoMicropoetisa

#soymujerquetú
#ajoymin
#ajomicropoetisa
#microshow

A causa de les mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya derivades del coronavirus SARS-CoV-2, fins a nou avís i per causes de força major, l’Antic Teatre – Espai de Creació ajorna las funcions de SOY MUJER QUE TÚ.

Ajo & min. estrenen el seu nou espectacle Soy mujer que tú en el qual ens ofereixen micropoesia amb música electrònica. Un repàs breu i colossal dels poemes dels últims llibres d’Ajo Micropoetisa acompanyada de la compositora Judit Farrés, qui aporta meravelloses bases electròniques, cançons i veus i on destaca la figura de la dona. La seva proposta a escena ha marcat un abans i un després en la poesia actual, participant en els festivals més importants i penjant el cartell de sold out en la major part dels seus microshows.

Si no l’has vist abans. Si no l’has llegit abans. Si no l’has escoltat abans, aquest és el moment en el qual pot haver-hi un abans i un després definitiu en la teva llarga vida com a públic i espectador.


Ajo Micropoetisa. La seva trajectòria com a micropoetessa l’ha portat a publicar diversos llibres dels quals s’han venut més de 50.000 exemplars, convertint-la en una de les poetes més llegides en l’Espanya del segle XXI. Durant els últims anys s’ha centrat a passejar la seva micropoesia per tota mena d’escenaris del nostre país i de capitals internacionals de la mà de músics tan variats com Julieta Venegas, entre molts d’altres.

min. (Judit Farrés). La polifacètica min. Com a actriu ha treballat en nombroses obres de teatre i televisió. A més, destaca la seva faceta de compositora, arranjadora i productora en espectacles com Guerra i Miedo, d’Albert Pla, i en bandes sonores de pel·lícules com Murieron por encima de sus posibilidades.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter