12-14 juliol 2024
L'Antic al GREC

Ainhoa Hernández Escudero

(DON'T) LOOK ME IN THE EYES

estrena Cata- lunya
Divendres 12 de juliol a les 20:00
Dissabte 13 de juliol a les 20:00
Diumenge 14 de juliol a les 20:00
Idiomes: Castellà i anglès
Durada: 60 minuts
Edat recomanada: +15 anys
Atenció: l'espectacle conté llums estroboscòpiques i també es fa ús d'una màquina de fum
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Concepte i direcció: AINHOA HERNÁNDEZ ESCUDERO
Intèrprets: NEDA RUZHEVANINA PUSHKAREVA i AINHOA HERNÁNDEZ ESCUDERO
Coreografia: AINHOA HERNÁNDEZ ESCUDERO amb LAURA RAMÍREZNEDA RUZHEVA i NINA PUSHKAREVA
Dramatúrgia amb MARTA KEIL
Text amb IRA BRAND
Disseny de so: FERNANDA LIBMAN
Visuals: URTICAE
Vestuari: LUCIAN SQUID
Programació de robots: ECHO WANG i HISHAM BENDRISS 
Disseny de il·luminació: IRENE CANTERO
Acompanyament: CAROLINA BIANCHI
Gestió de producció: ASTRID KLEIN HANEVELD

Co-produïda amb SPRING FESTIVALICK i ANTIC TEATRE
Coproducció en residència: O ESPAÇO DO TEMPO
Amb el suport de: AFK, NORMA, Stimulerings Fonds Digital Culture, the YAA prize, Erik Impuls, New Adventures Residency, Vande Ende Foundation, ID Lab. 

Agraïments: Isabel Escudero, Isabel Hernández, Suzy Blok, Gina Broeders, Isadora Tomasi, Ummi Renteria Wouters, Fleur De Schepper, Come Together #8, ID Lab, Veronica Visocka, Irene Brok, Lisa Reinheimer, Soyun Jang, House of Løstbois.

 

ainhoahernandez.com

@noixih @sssssssssssoma @m3aat @lourettta @martakeil @bianchicarolina @fernandalibman @urticae @wang.echo @ir.n.cant.ro @astridrozemarijn

@springutrecht @ickamsterdam @anticteatre.nou @afk020 @stimuleringsfonds @young.artsupport.amsterdam

 

(DON’T) LOOK ME IN THE EYES és una peça de dansa performativa inspirada en la història del mite grec de Medusa i les germanes Gòrgones. És una obra per a tres intèrprets humans, dos robots i un avatar; que aborda la monstruositat i les relacions entre els cossos i la tecnologia, reflexionant sobre les representacions de les dones i els personatges queer en les narratives fundacionals de la cultura occidental. (DON’T) LOOK ME IN THE EYES situa las qüestions que el mite desencadena en un escenari de ciència-ficció, traçant una línia entre passat i futur per afrontar alguns dels problemes del present que habitem.


Ainhoa Hernández Escudero. Creadora escènica, performer i treballadora cultural de Carabanchel, Madrid, que viu a Amsterdam. En el seu treball, explora el que és estrany i monstruós en la intersecció de la màgia, el pop, l’estètica post-Internet, la tecnologia i la cultura mainstream. Forma part de la casa de drag House of Løstbois. Es va graduar en el màster de DAS Theatre el 2022. Ainhoa va rebre el premi AFK 3Package Deal 2022-2023 en la categoria de dansa. Ha compartit els seus treballs en diferents contextos, entre els quals: Frascati (Amsterdam), Bâtard Festival (Brussel·les), MNCARS (Madrid), La Capella, Gessnerallee (Zurich), Center for Performance Research (NY), Arqueologías del Futuro (Argentina), Museo del Chopo (Mèxic), Antic Teatre (Barcelona), La Caldera (Barcelona) ), La Casa Encendida (Madrid) i CA2M (Madrid).

Subscriviu-vos a la nostra newsletter