27-30 de maig 2021

Adeline Flaun

MOI DISPOSITIF VÉNUS (JO DISPOSITIU VENUS)

Estrena Espanya
Dijous 27 de maig a les 20:00
Divendres 28 de maig a les 20:00
Dissabte 29 de maig a les 20:00
Diumenge 30 de maig a les 20:00
Durada: 85 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Aquest espectacle és en francès amb subtítols en català.

Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:
https://certificatdes.confinapp.cat/#/

Una producció d’ACT’IN MATNIK amb la col·laboració de ALMARADAS

Text, direcció i interpretació: Adeline Flaun
Il·luminació: Félix Gane
Músiques i espai sonor: Clara Aguilar
Avatars 3D, interfaces i póster: Saïdou Bernabé / Parallel14 Studio
Vídeos: Yannis Sainte-Rose
Decorat: Kanet & Jean-Marc Bullet
Vestuari: Jesús Cobos
Ajudant de direcció: Alexandra Déglise
Coreografies: Adeline Flaun
Ajudant de moviments: Nina Uyà
Traducció al català: Jaume Muñoz
Fotografía cedida pel cartell: Josep Tobella

Coproducció: Tropiques Atrium Scène Nationale de Martinique, Collectivité Territoriale de Martinique, Direction des Affaires Culturelles de Martinique (Ministère de la Culture – France), Etc Caraïbe, Antic Teatre

Residències artístiques: Tropiques Atrium, Antic Teatre, Etc Caraïbe

#moidispositifvenus
#yodispositivovenus
#jodispositiuvenus

 

Després d’una crisi soci-política, una petita illa viu una ruptura sistèmica amb els PKs, grans productors i distribuïdors alimentaris, fins aleshores posseïdors del monopoli econòmic local. Enmig d’aquesta reestructuració societal, moltes dones superen el seu desemparament financer convertint les seves veus en les dels avatars d’un programa encriptat de serveis sexuals en línia – e-International Venus. Qui està darrere d’aquesta nova activitat que ocasiona una recrudescència de la prostitució mundial?

Un espectacle unipersonal en el qual l’autoficció dóna un sentit personal a aquesta lluita de classes, on la hipersexualització és l’instrument polític de la classe opressora, el model d’alienació més urgent que combatre.


Adeline Flaun és una artista franc-caribenya que desenvolupa la seva carrera a Barcelona des del 2005. Co-fundadora de la companyia catalana ALMARADAS amb Sonia Espinosa, i ara amb la companyia fran-caribenya ACT’IN MATNIK, produeix projectes amb inquietuds socials o donant veu a minories i a la diversitat de realitats socials i culturals locals o internacionals. Adeline intenta potenciar en la seva carrera la multiculturalitat del panorama teatral o cinematogràfic en el qual s’immergeix. Influenciada pel seu recorregut artístic, gaudeix barrejant una interpretació realista de l’actor amb imatges corporals i audiovisuals carregades de simbolisme o de dades documentals. Un dels temes recurrents de la seva escriptura: l’individu a la recerca d’emancipació enfront del jou de la societat de la qual difícilment aconsegueix alliberar-se.

Screenshot
Subscriviu-vos a la nostra newsletter