CIM
Mostra de propostes d’improvisació
23 de setembre

URSA SEKIRNIK

Radio Hit: YOUR PRIVATE DANCER

23 de setembre a les 20:00

Mostra (20-21.30h)
+
Xerrada artistes (21.30-22h)
Durada: 15 min
Entrades: 8 euros ONLINE i TAQUILLA (6 euros participants del taller i/o laboratoris CIM18)
Comprar
entrades

Idea i realització: Urša Sekirnik
Disseny de llums: Joana Serra Forasté
Vestuari i escenografia: Maria Bartrons i Pou
Revisió del text: Judit Obach Colomer
Producció: Kulturno umetniško društvo NUM (KUD NUM)
Fotografía: Nora Baylach

Coproducció: Antic Teatre – Espai de creació

Amb suport de: Ajuntament de Škofja Loka, tragantDansa, L’Estruch, Fabrica de Creació de les Arts en Viu, G.R.U.A., La Poderosa, LiftOff Residency a New Dance Alliance New York i nunArt.

https://ursasekirnik.wordpress.com

https://www.facebook.com/sekirnik.ursa

http://cimbcn.blogspot.com/

Your Private Dancer, la teva ballarina privada, forma part del projecte Radio Hit que és una peça sobre l’alegria de ballar els nostres èxits musicals preferits. La versió Your Private Dancer mira de prop els nostres hits personals i històries relacionades amb ells.


Urša Sekirnik es va graduar a la Salzburg Experimental Academy of Dance l’any 2011 i habitualment treballa com a performer i ballarina. En el seu treball, ella busca maneres de trobar un terreny comú amb el públic, ja sigui emocionalment, tot compartint una història personal on el públic pugui sentir-se identificat com a través de l’(ab) ús de canals àmpliament utilitzats com l’Skype, blogs i botiges web.

És cofundadora de KUD NUM, un col·lectiu artístic multidisciplinari. Com a ballarina va participar en la peça The Show Must Go On de Jerome Bel i ha estat col·laborant amb Joana Serra, CollectifPoPs, Phoebe Osborne, Carolina Alejos i Silvia Elgarrista. Actualment està participant en els projectes Jungla i O.V.N.I. del col·lectiu Big Bouncers.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter