9-12 juny 2022

Orientación Colectiva Loli

Personas escandalosas que no caben en el mundo

ESTRENA
Dijous 9 de juny a les 20:00
Divendres 10 de juny a les 20:00
Dissabte 11 de juny a les 20:00
Diumenge 12 de juny a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA

Idea original i direcció: Orientación Colectiva Loli 

Dramatúrgia col·lectiva: Orientación Colectiva Loli 

Mirada externa: Gaia Bautista 

Interpretació: Xavier Palomino 

Espai i escenografia: Orientación Colectiva Loli 

Vestuari: Loli Barbero Flores 

Moviment: Orientación Colectiva Loli 

Disseny de llums: Anna Boix 

Producció: Gina Aspa Miralta

#orientacioncolectivaloli
#personasescandalosasquenocabenenelmundo

Personas escandalosas que no caben en el mundo és una bacanal grecoromana, és el meu primer gran concert de Britney Spears, són tots els judicis que lapiden abans de matar.

Personas escandalosas que no caben en el mundo explica la història d’un nen nascut en un barri de la perifèria de Barcelona que abans de ser homosexual era homòfob.

La peça és un dispositiu interactiu i quasi museístic que es realitza, en part, en espais no convencionals del mateix teatre. El públic participa de forma activa junt amb els intèrprets per construir amb rigor, humor i sarcasme la història personal i col·lectiva a través de l’ús de les noves tecnologies, els mitjans audiovisuals, la música folklòrica i en directe, la dansa vogue i el fanzine grecoromà.


Orientación Colectiva Loli són Agnès Jabbour, Pino Steiner, Xavier Palomino, Núria Planes i Gina Aspa. La companyia neix al 2020 amb l’objectiu de generar contingut artístic a través d’un compromís cultural, social i polític investigant noves maneres de concebre l’escena i de trobar-se amb el públic. 

El seu treball escènic es fonamenta en el teatre físic, les noves dramatúrgies, la història de l’art, els mitjans audiovisuals, les noves tecnologies, el rigor, l’humor i el sarcasme. Com a companyia es relacionen de manera horizontal, feminista i cooperativa amb una perspectiva social àmplia.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter