Els Dimarts musicals de NØVAK

Antic Teatre, Nøvak & Suz-O-Suz presenten Candelabrun i Efímer

NØVAK a l'Antic

Dimarts 20 de febrer - 21:00
Durada: 60 min
Entrades: 4 euros ONLINE // 5 euros TAQUILLA - amb DVD
Comprar
entrades

Antic Teatre, Novak i Suz-O-Suz presenten els migmetratges  Candelabrun de Jose Mas i Efímer de Marian Raméntol & Cesc Fortuny

Organitza: NØVAK, SELF i ANTIC TEATRE

www.novak.es
www.selfzine.es

Candelabrun Ad Me Exigebas, i La Maledicció de Sant Joan (José Mas, 2017, 29 minuts)
L’artista i la seva obra inacabada. O possiblement sí que està acabada, és que la seva lluita interior es resisteix a veure-ho així. Possiblement només estigui acabada per un ens superior…, possiblement no.

Efímer (Marian Raméntol & Cesc Fortuny, 2016, 30 minuts)
Poema circular basat en el concepte budista de la impermanència, que explora mitjançant el naixement, la vida i la mort, el fugaç de la natura i l’efímer de l’art.


NØVAK és un segell discogràfic, amb base a Barcelona, que no distingeix entre l’electricitat i l’electrònica. Rendeix culte al cd, i persegueix la protecció total del producte fet aquí. Propaga el caos estilístic i fomenta les mescles impossibles. A més s’encarrega de generar esdeveniments on presentar els seus productes en rigorós directe.

SELF és un webzine, evolució natural del fanzine de paper de música electrònica del mateix nom, que va néixer, va créixer i va morir a finals del segle passat, que intenta divulgar la música interessant de ‘avantguarda’ que es fa en aquestes terres sense cap tipus de cotilla etiquetable.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter