4 de març

Llibreria On The Road + Flavita Banana

Presentació Archivos Cósmicos de Flavita Banana

Presen- tació llibre
Dilluns 4 de març a les 20:00
Durada: 2 h (presentació més signatura)
Entrada gratuïta

Presentació i signatura de llibres

Fotografía: Inti Gajardo @inti.gajardo.g

Instagram: @flavitabanana / @libreriaontheroad

Archivos Cósmicos (editorial ¡Caramba!) és el segon volum recopilatori de la vinyetista Flavita Banana. Fidel a la seva màxima de beneficiar llibreries i iniciatives locals, ve a presentar aquest nou llibre entre riure, pena i cerveses.

Les seves vinyetes són un reflex del vessant més trist de la societat actual: conformisme, desamor i incoherència. D’alguna forma aconsegueix enfocar amb humor i cinisme aquests aspectes en vinyetes, publicades setmanalment a El País i S Moda, i mensualment a La Maleta de Portbou, Revista Mongolia i BCN Més, entre altres.

Dins d’un ofici solitari, les seves presentacions i xerrades es converteixen en una festa de l’absurd, no aptes per a qui tendeix a l’ofensa fàcil.

Els llibres estaran disponibles per a compra durant la presentació i l’autora els signarà a qui ho desitgi.


On The Road és una llibreria especialitzada en escriptors de la generació beat. També compta amb escriptors i escriptores contemporanis, llibres d’art, disseny, poesia i pensament.

Un bastió de la literatura en forma de local mínim, clubs de lectura, un llibreter explosiu i un barri entregat a ajudar-te.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter