20-22 de juny

GRUPO ROTONDA

TO KI HO

Dijous 20 de juny - 20:00
Divendres 21 de juny - 20:00
Dissabte 22 de juny - 20:00
Durada: 45 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Idea original: Grup Rotonda
Direcció: Gabriela Barberio
Intèrprets: Carolina Charol Stefano, Milagros García Salguero, Davinia Descals
Visuals i fotografía: Tristán Pérez Martín  y Magui Pichinini
Música original: Romina D’Angelo

#gruporotonda
#tokiho

Atretes per la influència de la capital de l’est, Tòquio, ens atrevim a entrar en la pell d’alguns dels aspectes estètics que ens sensibilitzen i provoquen a posar en ells el nostre caràcter creatiu. D’aquí la trobada entre temps, cultures i geografies, estrenyent i entrellaçant mons i gèneres per donar vida a un instant de poètica visual, amb el nostre sentir de l’avui i de dona.

La cultura japonesa ens va arribar filtrada a través de cinema, música, mites, etc. i, sense pretendre aprofundir en ella, permetem que ens afecti i es manifesti a través dels nostres llenguatges: el moviment, la música i la imatge. Així, sorgeixen els punts de trobada: el temps – la dona – la transgressió; i, dins d’aquests, la tradició, l’inevitable, l’essència, la submissió i la manipulació, la bellesa i la màgia, el combat, la passió, l’urbanisme, el futur.

Tres dones donant cos a aquests mons, convivint amb un desenvolupament visual a través dels objectes i projeccions de vídeo per obrir portes a la fantasia i el sentir d’aquests tres mons.

Un camí, la natura, les creences, l’excés, la carn, la guerra, la tecnologia. Una instal·lació viva de cossos, imatges i sons, component moments escènics que toquen a través de la seva màgia, l’emoció i el viure de l’avui.


Gaby Barberio. Directora i coreògrafa
Ballarina, coreògrafa, actriu i docent argentina.
Integrant de la companyia independent argentina El Descueve des de 1990 com a autora, creadora i intèrpret. Coreògrafa de nombroses obres de teatre, llargmetratges i publicitat. La seva formació, centrada en Argentina (Teatro Municipal General San Martín) i ampliada per mestres internacionals, abasta diferents tècniques de dansa contemporània, arts marcials, acrobàcia, ioga, teatre o contact improvisació, entre d’altres. Des de 2010 resideix a Barcelona, on exerceix en la docència, la creació i la direcció.
Actualment és directora del Grup independent de creació escènica Rotonda a Barcelona, a més d’integrant de la cia. argentina El Descueve i coreògrafa en projectes de Carlus Padrissa de La Fura dels Baus.

Carolina Charol Stefano. Ballarina i intèrpret
Artista-ballarina argentina, actualment viu a Barcelona, on treballa com a ballarina, performer, model i instructora de ioga. En 2016 va crear la seva empresa de YogaFusión a la ciutat de Montgat.
Treballa com a artista per la companyia La Fura Dels Baus en diferents projectes entre els quals destaca Thamos, dirigit per Carlus Padrissa i estrenat a Salzbug (Àustria) el gener de 2019.
També és ballarina i cofundadora del Grup Rotonda i ballarina i intèrpret de la peça Modo Subjuntivo de cia. Romina D’Angelo, amb funcions a Barcelona, Espanya i Fortaleza (Brasil). 

Milagros García Salgueiro. Ballarina i Intèrpret
Nascuda a Buenos Aires el 1993. Llicenciada en la Tecnicatura Superior en Métodos Dancísticos de la Universidad Provincial de Córdoba (Argentina), on rep la Beca per Mèrit Acadèmic. Des de 2016 viu a la ciutat de Barcelona, on participa en diferents projectes artístics com a ballarina, com ara ReMouTe, de l’APDC, o el Festival Fenòmens amb la peça Tango de la cia. LaCerda.
També és fundadora i intèrpret de la Banca Mecha / dansa contemporània i cofundadora i integrant del Grup Rotonda. Actualment ha creat la seva primera peça com a directora, Cauràs tot el que hagis de caure, estrenada a La Nau Bostik, i s’encarrega de la producció del cicle mensual d’improvisació i experimentació escènica Si els dimarts fossin divendres.

Davínia Descals. Ballarina i intèrpret
Ballarina-intèrpret-coreògrafa nascuda a Catalunya. La seva formació a Barcelona, Londres i Los Angeles es nodreix bàsicament de la dansa hip hop i de la dansa contemporània. Formació en teatre també. Intèrpret de la cia. La múrria en l’obra El Vuitè Dia, dirigida per Olga Álvarez.  Actualment directora, coreògrafa i ballarina de Col·lectiu El Brot amb la creació de les seves dues obres Trencades i imperfectes i Sense · vergonyes. També d’Col·lectiu Hàbitat amb la peça Nusos que és (des) fan. Ballarina del Grup independent de creació escènica “Rotonda”.

Romina D’Angelo. compositora musical
Artista performativa multidisciplinària.  Li interessa el desenvolupament d’un llenguatge corporal propi partint de lo interdisciplinari i la fusió entre diferents arts d’expressió. Realitza treballs d’investigació sobre la relació entre moviment, so i imatge. Actualment viu i treballa a Barcelona

Subscriviu-vos a la nostra newsletter