3 març, 14 abril, 5 maig i 2 juny

BRUC BROTHERS COMPANY

El Monstre de Colors va a l’escola

Antic for kids!
Diumenges:
3 de març i 14 d'abril
Dos passis: 11:00 i 12:00

5 de maig i 2 de juny
Tres passis: 11:00, 12:00 i 16:30
Durada: 40 min
Entrades: 5 euros nens // 7,5 euros adults ONLINE i TAQUILLA (menors de 3 anys, entrada gratuïta)
Comprar
entrades

Per a nens i nenas de 3 a 7 anys

Lectura musical i interactiva del conte d’Anna Llenas.

Autors: Anna Llenas, Christophe Sainsot Tintou

Amb: Silvia Dotti, Christophe Sainsot Tintou

Tècnic: Ismael López de los Mozos

https://www.brucbrothers.cat/

El Monstre de Colors ha tornat! Aquest simpàtic personatge nascut de la imaginació de l’Anna Llenas ajuda des del 2012 nens de tot el món a entendre i posar paraules a les seves emocions. Després d’haver sigut traduït en més de vint llengües, l’estimat Monstre torna amb una nova aventura, i quina aventura! Entrar a l’escola!

Amb música a càrrec de Christophe Sainsot Tintou, la Bruc Brothers Company inicia el seu cicle “Do, Re Mi, a llegir!”. Amb l’objectiu de fomentar la lectura, la companyia proposa una lectura musical i interactiva de l’obra. Una actriu/cantant explica el conte mentre el Christophe hi posa la part musical. Els dos canten cançons il·lustrant i ampliant la narrativa del conte.


A l’Anna Llenas li agradava molt anar a l’escola per aprendre, sí, però sobretot per dibuixar. De gran es va fer dissenyadora gràfica i va treballar en publicitat. Un bon dia va decidir que volia tornar a fer aquells dibuixos tan bonics i va deixar-ho tot per dedicar-se al món editorial. Des de llavors no ha parat de fer contes. El seu primer llibre escrit i il·lustrat va ser El Monstre de Colors (2012), en el qual explicava de manera senzilla i gràfica les emocions primàries per pares i petits. Anys després és una autora molt reconeguda i els seus llibres són llegits i estimats per nens de tot el món.

En el mateix moment que l’Anna creava el Monstre de Colors, en Christophe Sainsot Tintou fundava la Bruc Brothers Company amb l’objectiu de proposar al públic infantil un teatre original, musical, multilingüe i obert sobre altres cultures i les ganes d’aprendre. En sis anys Christophe ha escrit sis obres i per primera vegada posa la seva música sobre un conte que no és propi, seduït per la simpatia d’un Monstre que té por d’anar a l’escola…

Subscriviu-vos a la nostra newsletter