Del 15 al 18 de novembre

ARTISTAS ASOCIADAS A LA PODEROSA

No Estamos ARTAS #3 {propostes escèniques}

Dijous 15 de novembre a les 20:00
Divendres 16 de novembre a les 20:00
Dissabte 17 de novembre a les 20:00
Diumenge 18 de novembre a les 20:00
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Artistes associades a La Poderosa: Anabela Pareja Robinson, Marina Colomina, Mònica Muntaner, Bea Fernández, Mariona Naudin, Cris Celada, Carmelo Salazar i Rosa Muñoz

http://lapoderosa.es/ca/artas

http://lapoderosa.es/ca

https://artaspoderosa.wordpress.com/

Des de la Poderosa i amb el suport de Antic Teatre volem posar en joc una sèrie de pràctiques artístiques que al llarg de 2018 s’han estat quintant dins de les parets Poderoses.

N.E.A (No estamos ARTAS) no és solament un petit programa de propostes escèniques, és també i sobre tot la voluntat de seguir generant un altre ordre de les coses a l’hora de plantejar el que fem i trobar altres maneres de contemplar la escen… mostrant allò que no seria possible que succeís d’una altre manera.
Amb aquest desig conquerim l´Antic Teatre, casa de totes i de ningú, i ho encarnarem amb la idea de crear un espai per contemplar, per l’ intercanvi, la creació, o l’anàlisi crític.

Al llarg d’aquests quatre dies d’ocupació destaparem tots aquells materials, temàtiques, i formes de fer que potser van quedar descartades en la producció, o també recuperarem aquells residus que es perden pel camí però ens acompanyen sempre.
Allò que esquitxa, allò que taca, allò que contagia i que és invisible als ulls de l’espectador, en definitiva el que envolta, acompanya, empeny i travessa els processos creatius.

Mirar a través de la “mirilla ” i observar tot el que passa a LA PODEROSA per tal de veure com les persones que l’habiten comparteixen coneixement, pensament, amistat i trossos de vida, aquest és el nostre desig.

Us Esperem!

ARTAS


ARTAS és una plataforma d’artistes associades a La Poderosa que aplega a un col·lectiu d’artistes i funciona com un espai d’experimentació i co-aprenentatge on compartir projectes, pràctiques i sabers, teixint aliances amb altres comunitats de la ciutat i realitzant accions subversives que agiten la realitat més propera.
Com a plataforma d’investigació reuneix diferents línies i processos artístics i propicia espais de col·laboració i contagi. Proposa una pràctica de cooperació continuada que experimenta formes de treball col·lectiu i d’autogestió. Vol transversalitzar la qüestió del moviment, el cos i la dansa a altres territoris de la vida, obrint un ventall d’experiències al voltant de les pràctiques que els importen. És un espai de possibilitat que s’ enten en si mateix com una pràctica artística de creació.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter