Dins de FESTIVAL dansa. Quinzena metropolitana.
20 de març

ANGELA Y KOLDO

Un cuerpo sinvergüenza

Dansa. 15a Me- tropoli- tana
Dimecres 20 de març a les 20:00
Durada: 50 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Creació i interpretació: Angela Peris Alcantud i Koldo Arostegui

Assessorament tècnic: Andrés Santos Rivas

Amb el suport de: AZALA Espacio de creación, Antic Teatre i La Piconera de Sol Picó

http://uncuerposinverguenza.weebly.com/galeria.html

https://www.angelaykoldo.com/

Arribem a l’adolescència com un robot de llauna preparat per a qualsevol cosa menys per estar tranquil·lament descansats en els nostres cossos. A partir dels 11 anys, unes hormones descarades s’apropien del nostre temperament i provoquen inesperats canvis en el nostre cos. Com en una pel·lícula de ciència-ficció mutem, canviem de forma. L’adolescència és una etapa de canvi però també de cerca de la identitat.

Angela i Koldo tenen un desig. Tornar a aquella etapa i utilitzar la pell com a punt de partida. Construir des de la pell d’una llar plena de sensacions on descobrir-se i retrobar-se a cada forat. Un lloc segur i fèrtil on brollin els desitjos de la imaginació, on esdevenir capaços de qualsevol gesta, capaços de l’impossible.


Angela Peris Alcantud (Castelló, 1983) s’ha format com a ballarina i coreògrafa al Dance Space Center & Movement Research a Nova York, al SNDO (Amsterdam) i a l’Institut del Teatre de Barcelona. És llicenciada en Comunicació Audiovisual i treballa a la Fundació Yehudi Menuhin com a professora de dansa en centres de primària i secundària. Des de 2012 ha creat Alles (Todo), peça per a públic infantil, i Sonideando un espacio, un treball de solo sobre la veu i el moviment (LCE Artistes en residència). Actualment col·labora en la creació d’una nova peça de la corògrafa Alma Söderberg que s’estrenarà a la primavera de 2019.

Koldo Arostegui (Bilbao, 1983) va estudiar a The Place (Londres) i al SNDO (Amsterdam). Ha treballat amb la Cia. Mudances – Àngels Margarit, el coreògraf Rodrigo Sobarzo, el Dansgroep Krisztina de Châtel, Nux Company, Jesús Rubio Gamo i també ha format part de l’elenc de The Show Must go on de Jérôme Bel a Barcelona. El 2018 va ser escollit per formar part del col·lectiu d’artistes del programa europeu Performing Gender – Dance Makes Differences.

El 2016 Angela i Koldo van estrenar Un cuerpo sinvergüenza.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter