Bar

Fins el 23 de maig (inclòs), l’horari del bar serà el següent:

DILLUNS a DISSABTE de 11 a 23:00h.
DIUMENGE de 17 a 23:00h.

NO ES FAN RESERVES DE TAULA

SOLAMENT ES PERMETEN A 4 PERSONES PER TAULA

NO ES PODEN AJUNTAR TAULES

SERVEI DE TAULA

ESMORZARS / CAFÉS / INFUSIONS / SNACKS / ENTREPANS / SUCS / REFRESCS / CERVESES / CÒCTELS

bar-bn

El Bar és la principal font de finançament del Centre Social i Cultural. Els ingressos que genera es destinen en la seva totalitat a l’activitat de l’Antic Teatre: per mantenir tots els espais, les seves infraestructures i la seva activitat completa.

terraza_noche1És un ambient tranquil, amb terrassa i jardí, no és un bar de nit. El públic el fa servir com a espai per a desenvolupar el seu propi treball. Algunes persones passen moltes hores estudiant o treballant a les taules amb ordinadors, diaris, llibres, projectes, etc. Els preus del Bar són econòmics i únics al barri.

bar-2El Bar és també l’espai social de l’Antic Teatre. Lloc de trobada, intercanvi i comunicació entre artistes, veïnes i altres col·lectius del barri.

Tenim acords amb el nostre veïnat sobre horaris, que respectem, i no tenim problemes de convivència. El diàleg amb el barri és continu i obert especialment amb projectes que involucren a les seves gents i al Centre Social i Cultural, enfortint les nostres relacions. Prova d’això són les nostres jornades de portes obertes en les celebracions anuals els dies: 23 d’abril i 31 d’octubre.

El Bar – terrassa és també un espai de trobada de tot l’equip humà involucrat en el projecte de l’Antic Teatre i de tots els professionals implicats.

També disposa de conexió wi-fi.

taules-terrassa

Subscriviu-vos a la nostra newsletter