Coproducció 2014

QUIM GIRON

INDOMADOR

.
Durada: 50 min

Artista i creador: Quim Girón
Tècnica i dissenyadora de llums: Joana Serra
Ull extern: Alba Serraute
Disseny de vestuari i escenografía: Maria Bartrons , Matthieu Pernaude

Co-producció Antic Teatre/Adriantic i La Central del Circ

http://www.animalreligion.com/

Quim absort en els seus pensaments transforma l’escenari en un animalari, a on ell mateix apareix com un gall humà. La posada en escena suposa la presència de múltiples personatges que esdevenen primer protagonistes i després formen part de la dramatúrgia. Present en cada moment, donarà ànima a cada un dels integrants de la història que sens dubte ens portaran a preguntar-nos sobre la presència de l’humà en l’animal, i de l’animal en l’humà, del masculí i del femení i la relació entre tots ells.

Què és animal i què és humà?

Un espectacle que ens mostra la força incontrolable que tots tenim dins i que ens connecta amb la nostra animalitat més profunda. Cossos transgènics, verticals, acrobàcies amb talons, cullera dins el nas, lluita de galls i balls rituals.

Benvinguts al meu món!


Quim Giron neix a Barcelona i avui te 28 anys. Investiga e integra l’equilibri, el so, la música, el clown, el moviment animal i la astronomia.
La seva formació va començar a Barcelona a l’Escola de Circ Rogelio Rivel, on es va especialitzar en verticals. Va participar a l’espectacle Rodó, 10è Circ d’Hivern, Premi Nacional de Circ a Catalunya. El 2006 va entrar a l’escola de circ LE LIDO (Toulouse), on va fer emergir el joc d’actor i la seva personalitat en la escena. Va descobrir el carrer a Suïssa, actuant per les places de Ginebra on va decidir viatjar cap al nord per acabar els seus estudis a DOCH (Universitat de Dansa i Circ d’Estocolm, Suècia) amb les especialitats de verticals i acro-dansa, on rep la beca Sophie Hulten’s, per la seva “creativitat, el joc amb el risc i per la seva habilitat com artista de circ”.


 

>>> Veure QUIM GIRON INDOMADOR (OBRA COMPLETA)

Per veure el vídeo de l’espectacle complet, sol·liciteu la contrasenya per correu electrònic a anticteatre@anticteatre.com.

Visualització reservada a professionals.

 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter