Del 16 al 18 de Juny

Nyamnyam

Comida

Divendres 16 de Juny - 21:00
Dissabte 17 de Juny - 21:00
Diumenge 18 de Juny - 13:00
Durada: 60 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Un projecte de Nyamnyam (Iñaki Alvarez i Ariadna Rodriguez)

Amb el suport de: The Bubbler a la Madison Public Library (EEUU) i Teatro Pradillo (Madrid)

Agraïments: Biblioteca de la facultad de Bellas Artes UCM (Madrid), Play Dramaturgia, Spatula&Barcode (Madison, EEUU)

www.nyamnyam.net

COMIDA és una instal·lació escènica, sense formalismes ni frontalitat… a primera vista potser només una taula plena de llibres en permanent canvi, on anem dipositant objectes, accions i aliments de manera digressiva i casual.

En alguns pics, el canvi s’accelera i es torna més actiu, i tot es converteix en una cuina, o un àpat, o una festa, com a casa d’algú… una cosa quotidiana, grupal i en efervescència. I aquesta idea d’estar junts, de compartir coneixement i de pensar que potser la conversa és molt més interessant que no el punt de partida inicial que teníem; potser és tot una atmosfera, una manera de passar el temps… poc a poc.


Nyamnyam és una plataforma i espai creat el 2012 per Iñaki Álvarez i Ariadna Rodríguez. L’objectiu de l’Associació Cultural nyamnyam és promoure la creació, la reflexió, l’intercanvi de coneixement i la cultura creant estratègies de participació i interacció per a respondre a la necessitat de generar diàleg. Utilitzem dinàmiques i eines pròpies de la creació artística per plantejar intervencions col·lectives que creïn relacions horitzontals i ens situïn a tots en un mateix pla d’acció. Fomentem la relació entre les diverses formes d’Art i el menjar com a element vehicular per crear situacions que ajudin a dinamitzar i crear noves formes de relació i contacte entre el teixit social. D’aquesta manera pretenem aprendre noves dinàmiques i crear sinergies que poden re-activar o re-pensar la nostra manera de viure, crear i menjar.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter