15 de maig 2021

Novaveu

Presentació de Fila Zero, el fanzine de Novaveu

Dissabte 15 de maig a les 12:00
Durada: 60 min
Entrada gratuïta

Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:
https://certificatdes.confinapp.cat/#/

Coordinació: Nil Martín i Anna Molinet
Disseny i il·lustracions: Anna Molinet
Edició: Nil Martín
Correcció textos: Nil Martín i Mar Panyella
Premsa: Martí Rossell i Nil Martín
Distribució: Judit Martínez i Sílvia Mercè
Producció: Paula Castillo i Alba Cuenca

Col·laboradores: Joana Cortils, Paula Castillo, Alba Cuenca, Gina Duran, Júlia Ferrer, Nil Martin, Judit Martínez, Sílvia Mercè, Anna Molinet, Mar Panyella, Maria Pujol, Annie Pugnau, Martí Rossell, Bertran Salvador, Cristina Sanz-Gadea, Ia Thomas

Contacte: somnovaveu@gmail.com

#FilaZero
#FilaZeroNum2
#Novaveu

Fila Zero és un fanzine d’arts escèniques impulsat per joves d’entre 18 i 30 anys, pertanyents a Novaveu (el grup millennial i generació Z de Recomana.cat). Hem triat el format fanzine perquè ens permet expressar-nos amb total llibertat, sense censura, sense edicions ni retallades. Fila Zero conté el que volem dir, agradi o no a la cultura mainstream. Fila Zero és un projecte que parla de teatre, d’arts vives i de cultura, en la seva definició més àmplia, combinant rigor i curiositat, frescor i reflexió. Tot des d’una mirada actual —i una mica trash, per què no?—, allunyada de les elits. I és que ja estem fartes de sentir només la veu dels dinosaures de la cultura, que opinen des de la impunitat i el confort de la fila VIP.

Diuen que les segones parts mai han estat bones. Que és fàcil repetir-se o no tenir res més a dir. Malgrat tot, nosaltres hem decidit tornar-hi i publicar un segon número de Fila Zero, el fanzine millennial i generació Z d’arts escèniques!

Tornem amb l’esforç que això suposa en un moment com aquest, però amb la satisfacció dels resultats obtinguts amb el primer número. La teva confiança és la sang que ens fa estar vives!

I ara que la pandèmia ens ho permet, volem fer un acte de presentació del fanzine aprofitant el llançament del número 2. Explicarem com va néixer Fila Zero, comentarem algunes seccions, llegirem textos inèdits dels dos números i tindrem un debat sobre arts escèniques.

Reserveu plaça enviant un correu a: somnovaveu@gmail.com posant “Presentació” a l’assumpte del mail.


Novaveu és un projecte impulsat per Recomana.cat i integrat per més de 40 joves amb interès pel món de les arts escèniques. Des del 2016 intentem apropar els joves a aquest sector creant contingut tant escrit com audiovisual. 

Subscriviu-vos a la nostra newsletter