29 i 30 d'abril 2021

Elias Miguez /cía. layaya

Vida, muerte y resurrección

estrena
Dijous 29 d'abril a les 20:00
Divendres 30 d'abril a les 20:00
Durada: 75 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades
Recorda que abans de venir a l’Antic Teatre i sempre en cas que prevegis la tornada al teu domicili habitual entre les 22h i les 23h, has de tenir a punt el teu certificat d’autoresponsabilitat.
Pots tramitar-lo al següent enllaç:

Dramatúrgia, direcció i interpretació: Elias Miguez

Disseny d’il·luminació: Dani Gener

Aquest espectacle ha estat realitzat dins del programa internacional de residències artístiques al Konvent Puntzero (Berga, Barcelona)

https://konventzero.com/

#vidamuerteyresurreccion
#britneyspears
#biodramapop
#tedtalk

Vida, muerte y resurrección persegueix l’objectiu de rescatar la figura de Britney Spears, icona indiscutible de la cultura pop, com una figura de la cultura contemporània general entorn a la qual generar reflexions sobre la manera en què ens comportem, ens relacionem i co-existim. També està motivada pel desig de construir quelcom propi, quelcom que referit a la pròpia vida pot ressonar amb i en altres.

Aquesta és una experiència egòlatra, un exercici que persegueix indagar en la singularitat de tot el que un és, insistint en una forma de reorganitzar, de revisualitzar el món a partir d’un jo capaç d’enunciar-se sense entremitjos i de construir narratives sobre la base d’aquesta individualitat.


Elias Miguez és graduat en la llicenciatura de composició coreogràfica per la Universidad Nacional de las Artes (Argentina). Des de 2014 dirigeix els seus propis espectacles estrenats a Buenos Aires: Sexo De-vil, Abortar la Danza i El verano. El 2017 dirigeix la residència de creació a Montevideo, Uruguai: No hay que cien años ni cuerpo que lo aguante.

Horta i André Uerba (Naves Matadero), Monica Runde (Sala Cuarta Pared i FITTCAT), i Sergio Martínez Vila i la plataforma Perfoming Gender (Conde Duque).

El 2020 crea Vida, muerte y resurrección (Konvent) i més tard és convidat a participar a la cinquena edició del Konvent a l’Antic.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter