21-23 de gener 2022

Vicente Arlandis / Taller Placer

El esfuerzo constante de ganarse la vida

Divendres 21 de gener a les 20:00
Dissabte 22 de gener a les 20:00
Diumenge 23 de gener a les 20:00
Durada: 60 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Una idea de Vicente Arlandis

Amb la col·laboració de Nacho Messeguer, Paula Miralles, Rosana Sánchez i Aris Spentsas. Aquesta proposta forma part del projecte d’investigació Malestar i Treball que proposa Taller Placer. A través de diferents activitats i pràctiques tractem d’indagar quin és el paper del treball en les nostres vides i el plantejament de noves maneres de relacionar-nos amb el temps de vida. Aquesta performance ha sigut realitzada després d’haver escoltat i conversat amb Mariví Martí, Miguel Oyarzun, Eva Fernández, Aurora Sales, Raúl de Arriba, Paula Miralles i Miguel Ángel Martínez

Amb la col·laboració de Centro Cultural Conde Duque, CulturArts i Ajuntament de València

http://www.tallerplacer.com/

#tallerplacer
#elesfuerzoconstante

El esfuerzo constante de ganarse la vida és una performance on tracto de treballar el mínim, el just i el que jo entenc per raonable. Us explicaré el que penso de la disciplina, del treball del ballarí i del segrest del nostre temps. Us explicaré com se sent en repetir durant vuit hores al dia la mateixa acció en una fàbrica o com es queda el cos després de ballar el mateix espectacle durant cinc anys. I per acabar, us explicaré uns acudits, us en deixo un com a exemple.

Tots seríem més feliços si treballéssim del que ens agrada. En el meu cas és molt difícil trobar feina de macarrons amb formatge.


Treballo com a performer, investigador i docent en el camp de les arts escèniques. En l’actualitat formo part de TALLER PLACER, un col·lectiu dedicat a la producció cultural. El meu objectiu és procurar-me els mitjans per a deixar de treballar al més aviat possible.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter