21-24 setembre del 2023

Carlota Grau Bagès

TSUNAMI or something's gonna happen tonight

Resi-dència Antic Teatre 2023
Dijous 21 de setembre a les 20:00
Divendres 22 de setembre a les 20:00
Dissabte 23 de setembre a les 20:00
Diumenge 24 de setembre a les 20:00
Idiomes: català, anglès
Durada: 50 min
Entrades: 14 euros ONLINE // 16 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Creació i direcció: CARLOTA GRAU BAGÈS
Dramatúrgia: CARLOTA GRAU BAGÈS AMB LOLA BELLES, JOAN COT ROS, PAU MATAS, ANA ROVIRA, IRENE VICENTE i XESCA SALVÀ
Ajudanta en la direcció: IRENE VICENTE SALAS
Performer: CARLOTA GRAU BAGÈS
Espai sonor i música: JOAN COT ROS i PAU MATAS
Llums: ANA ROVIRA
Escenografia: LOLA BELLES i XESCA SALVÀ
Confecció vestuari: MIAHMO BARCELONA
Text, vídeo i coreografia: CARLOTA GRAU BAGÈS
Suport a la tècnica del vídeo i Qlab: DAVID MUÑIZ i SERGIO ROCA SAIZ
Producció: MUNTSA ROCA (ANASTÀTICA CULTURAL)

Coproducció: FESTIVAL TNT i ANTIC TEATRE

Suports: DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, AJUNTAMENT DE BARCELONA, L’ESTRUCH, EL CANAL, C.C. CAN FELIPA, LA VISIVA ESPAI PEL MOVIMENT i LA NAU IVANOW

Agraïments: RAQUEL CORS, BRISA LUQUE, DAVID MUÑIZ, DÁMARIS PIRES, ÀLEX RIGOLA, URSA SEKIRNIK, LES ISMUIRILIS I MONTE ISLA

#TSUNAMI

Marc Costa

Això és el moment previ a la catàstrofe, quan les aigües del mar tiren enrere discretament, en silenci. Una al·legoria sobre una calma aparent darrere la qual s’està gestant alguna cosa. Tot aquell univers ocult que conviu entre nosaltres i que estimula la nostra imaginació per fer-nos especular, témer o fascinar-nos amb allò que encara no s’ha  revelat. Això és TSUNAMI or something’s gonna happen tonight.

Un projecte de creació escènica que investiga com la por modifica la percepció de la nostra realitat. Un joc visual i sonor que usa la tècnica cinematogràfica de l’stop-motion, la perversió del gènere de suspens i de l’absurd. I transita entre la dansa, el teatre, el cinema, la performance, la realitat i la ficció.


Carlota Grau Bagès. Graduada en Arts Escèniques (especialitat en Direcció i Dramatúrgia) per l’Institut del Teatre de  Barcelona i llicenciada en Comunicació Audiovisual per la URV/UdL. També formada en Belles Arts, dansa contemporània i urbana a Barcelona. Ha dirigit Lot 5/6 Pedra (Sala Trono de Tarragona, 2023), Tsunami or something’s gonna happen tonight (Festival TNT, 2022), Ahir de la companyia  Animal Religion (Teatre Nacional de Catalunya, 2020).

Ha col·laborat com a dramaturga, ajudanta de direcció i performer en companyies de diferents  disciplines com Agrupación Señor Serrano, Col·lectiu Bigbouncers, Animal Religion, Elena Lalucat, Ursa Sekirnik, Jo Serra, Raquel Cors, AzkonaToloza, Ferran Dordal i La Ruta 40, entre d’altres.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter