3 de març

BRUC BROTHERS COMPANY

Osset Meu & The Soundbox

Antic for kids!
Diumenges:
3 de març
Dos passis: 16:00 i 17:00
Durada: 30 min
Entrades: 5 euros nens // 7,5 adults euros ONLINE i TAQUILLA (menors d'1 any, entrada gratuïta)
Comprar
entrades

Teatremusical, infantil i multilingüe per a nadons (de 0 a 5 anys)

Autor/compositor/actor: Christophe Sainsot Tintou

Actors: Silvia Dotti, Christophe Sainsot Tintou

http://www.brucbrothers.cat/

Jugant i cantant, els personatges d’aquest conte troben un osset. De seguida l’estimen i ell no els vol deixar. Però hi ha un temps per a tot: després d’abraçades i manyagues, toca desenganxar-se per anar a explorar món. I explorar món vol dir descobrir molts sons i llenguatges. Utilitzant molts instruments i moltes llengües, aquest espectacle interactiu és una experiència auditiva única pels bebès i els seus pares.

Dos actors, músics i cantants interpreten aquest conte. Tots els sons i músiques estan tocats en directe pels actors, els nens i els seus pares.


La Bruc Brothers Company és una companyia teatral infantil especialitzada en obres de teatre musical originals escrites en diferents idiomes. És una companyia innovadora que utilitza el teatre per endinsar als nens en el món de les llengües i del coneixement.

Creada l’any 2012 per en Christophe Sainsot Tintou, músic, actor i pedagog apassionat per les llengües, la seva proposta original i el seu estil innovador li va garantir una acollida molt bona des del principi. En només tres anys d’existència, la Bruc Brothers Company, que està a punt d’estrenar la seva setena obra, ha actuat en molts teatres i centres cívics de Barcelona, així com també en el Grec Festival.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter