Del 26 al 28 de Maig

COL·LECTIU BIG BOUNCERS

El Big Bounce de l’Antic

Divendres 26 Maig - 21:00
Dissabte 27 Maig - 21:00
Diumenge 28 Maig - 20:00
Durada: 45 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Direcció i interpretació: Cecilia Colacrai, Mireia de Querol i Anna Rubirola
Vídeo i foto: Tristán Pérez Martín
Producció: Anna Bohigas
Coproducció: Antic Teatre

Amb la col·laboració de: La Visiva i Antic Teatre

bigbouncers.wordpress.com

El col·lectiu Big Bouncers, en les seves intervencions site specific, proposa un treball centrat en la relació entre el moviment, la paraula i l’espai.

L’especificitat que ofereix cada espai on es presenta el treball serveix com a detonant per a desplegar un imaginari sobre el qual es construeix una composició específica i única. Aquesta proposta gira entorn de l’emblemàtic espai de l’Antic Teatre, i més concretament al voltant del seu origen i els seus diferents cicles. S’indaga en la seva història, la seva transformació, els seus usos diversos, les persones que l’han habitat, la seva funció dins la comunitat, la seva influència en l’entorn en què es troba i viceversa, en anècdotes i memòries personals, esdeveniments destacats, etc.


Trajectòria del Col·lectiu Big Bouncers: Anna Rubirola , Cecilia Colacrai i Mireia de Querol.
Totes elles són creadores independents residents a Barcelona. Actualment gestionen les activitats de l’espai de creació La Visiva (Barcelona), i formen part del nou projecte de La Caldera. Compten amb una àmplia trajectòria com a creadores en solitari i juntament amb altres artistes, així com en la docència de la dansa. El col·lectiu ha rebut el Premi Sebastià Gasch, Aplaudiment a la creació emergent, FAD 2015, per la peça Big Bounce.
Comencen a treballar conjuntament al maig del 2012, compartint les seves inquietuds al voltant de la dansa i la creació i desenvolupant una pràctica comuna amb l’interès d’investigar i aprofundir en els nous llenguatges escènics i generar una metodologia de treball pròpi.
Des de l’inici, el treball del col·lectiu s’ha desenvolupat i articulat al voltant de tres eixos d’acció: la creació de peces escèniques, la creació de performances per espais no convencionals “site specific”, i la pedagogia.

Fins ara han estrenat les peces: O.V.N.I (2017), Doppelgänger (2014), I see a spider on the wall (2014), Big Bounce Site Specific (2013), Big Bounce (2013).

Big Bouncers / SiteSpecific
Subscriviu-vos a la nostra newsletter