Del 27 al 30 de setembre

ATZUR

PLA-DUR

cine en directe
Dijous 27 de setembre a les 20:00
Divendres 28 de setembre a les 20:00
Dissabte 29 de setembre a les 20:00
Diumenge 30 de setembre a les 20:00
Durada: 40 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Espectacle de cine en directe i arts escèniques

Direcció: Carme Gomila i Odile Carabantes
Realització visual: Carme Gomila i Odile Carabantes
Direcció escènica: Rocío Manzano
Text Original: Andrea Sanz
Dramatúrgia: Cristina Cordero
Performance: Carme Gomila i Odile Carabantes
Producció: Núria Santaló
Disseny d’il·luminació: Marc Lleixà
Disseny de so i banda sonora original: Aurora Bauzà
Locució: Rocío Manzano
Disseny de maquetes: Elionor Sintes
Disseny d’escenografia i vestuari: Erkuden Fernández
Foto: ATZUR

Amb la col·laboració de: Espai jove Boca Nord, CFD Barcelona, La Lleialtat Santsenca, La Bonne,Teatre Principal de Palma, Antic Teatre.

http://atzur.info/

http://labonne.org/

Aurora treballa netejant pisos turístics. Li agrada fer bé la seva feina, fer net a fons. Però el contrarellotge de l’empresa pressiona, i les cervicals, i el salari mínim i la invisibilitat i la càrrega de les tasques que li queden per fer quan torni a casa i… comença a sentir un impuls irrefrenable que la duu a fer una petita acció que tindrà conseqüències d’una dimensió surrealista. Precarietat laboral al sector turístic, les ciutats mediterrànies de l’especulació immobiliària, coreografies de visuals sinestèsics, miniatures i performers, són els elements que es posen en joc a escena, que vertebren el guió d’una narració feminista construïda en directe a través d’una pantalla de tul que visibilitza, amaga i aglutina.


ATZUR utilitzen diverses tècniques de producció i manipulació d’imatges en directe per a crear ambients i narratives que dialoguen (i també xoquen, qüestionen, s’alien) amb la música, la dansa o el que succeeixi a escena. Actualment estan treballant en el seu nou espectacle de cinema en directe PLA-DUR, acompanyades d’un equip de dones escriptores, tècniques, sonidistes i escenògrafes. Des de 2013 han actuat en escenaris com la Sala Hiroshima (Barcelona), Cicle ArtLab de la Pedrera (Barcelona), Festival Vallsonora (Àger, Lleida), Mostra sonora i visual del Convent de Sant Agustí, Festival Simbiòtic a la Sala Becket entre altres.


Residència d’assaig a La Bonne + residència tècnica i exhibició a l’Antic Teatre – Espai de Creació.

Aquest 2018 des de La Bonne introduïm les residències en l’àmbit de les escèniques; oferint un espai de treball a dones creadores que permeti crear en bones condicions i gaudir d’un suport logístic, tècnic i promocional a partir de residències temporals, que es perllongaran tres mesos i que conclouran amb una exhibició del treball al públic en col·laboració amb l’Antic Teatre

Posem incidència al suport a les companyies i projectes dirigits a i per a dones. Les residències volen donar resposta a les dificultats d’aquestes creadores per accedir a espais de treball i d’assaig des d’on poder desenvolupar projectes que comportin risc i innovació en la recerca i desenvolupament de nous llenguatges escènics, de nova dramatúrgia (originals o adaptacions) o de creació col·lectiva, i que incorporin perspectiva de gènere de manera transversal.

El Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison-La Bonne és un espai de trobada, intercanvi i creació de projectes culturals feministes. Un projecte conformat per les aportacions de totes les dones que en formen part o hi col·laboren. És per això que La Bonne es planteja com un espai obert a la cocreació de propostes que donin suport a la creació, divulgació, promoció de la cultura, així com al foment de la participació i la visibilització de les dones en la creació cultural, esdevenint així un espai innovador i un viver de producció i intercanvi.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter