Els Dilluns Antic Cinema

Film2 Media Works, S.L.

Adolescents de l'espai exterior, Tom Graeff, 1959

Dilluns a les 20:30:
20 de Novembre

Propera sessió:
27 de Novembre
Entrades: 5 euros
Comprar
entrades

Director: Tom Graeff

Repartiment: David Love, Dawn Bender, Bryan Grant

Organitza: ANTIC TEATRE / FILM2 Media Works
Programadors: Guillem Puig / Xes Vilà

www.film2.es

Sinopsi
Un jove extraterrestre arriba a la terra amb un grup que pretén utilitzar el planeta com a base per alimentar unes llagostes gegants del món del que vénen. Contrari a les idees del grup s’escapa i s’enamora d’una jove de la terra amb la qual s’uneix per intentar combatre els diabòlics plans dels seus companys. Una pel·lícula mítica restaurada en la seva versió en alta definició per Film2 per poder tornar-la a gaudir en tot el seu esplandor.


Guillem Puig i Xes Vilà ens han preparat un cicle de Sci-Fi dels cinquanta amb una selecció de suculents títols que faran les delícies dels aficionats al gènere:

Propera sessió:

Novembre
Dilluns 27 a les 20:30h.
“Plan 9 del espacio exterior” (Edward D. Wood Jr., 1959)


Film2 proposa una nova finestra d’exhibició audiovisual: el T-VOD (Theatrical Video On Demand) i d’aquesta manera convertir en sales de cinema qualsevol espai equipat en el que hi puguin cabre com a mínim vint persones, i projectar pel·lícules mitjançant les xarxes 4G amb màxima qualitat. La premissa és que qualsevol que disposi d’un smart phone o una tauleta amb sortida micròfon USB, HDMI o similar (i el seu corresponent projector) pugui organitzar una sessió de cinema per la que rebi la seva corresponent retribució, respectant escrupolosament el repartiment de drets d’autor.

Els tiquets s’adquireixen exclusivament per internet, i la plataforma efectua el repartiment automàtic de l’import de l’entrada entre l’Screener, el propietari de la pel·lícula (producer), les entitats de gestió de drets d’autor i Film2.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter