Del 23 al 25 de Març

SALIM i TIRSO

3D-dinner

Instal· lació
Divendres 23 Març - 21:00
Dissabte 24 de Març - 21:00
Diumenge 25 de Març - 21:00
Durada: 57 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Instal.lació màgic-comestible

Xeformer 1: Tirso Orive Liarte
Xeformer 2: Salim Bayri

Coproducció: Antic Teatre Espai de Creació, Barcelona

Residència artística:
2016, en Akademie-Solitude, Stuttgart. Workshop de Possible Bodies
http://possiblebodies.constantvzw.org/inventory/Stuttgart

2017, Museum Salim van schendelstraat 1, 9721GV, Groningen, Paises Bajos

https://www.salimbayri.com/

http://www.duocaphre.com/

Salim i Tirso ens proposen un candorós sopar show basat en la digitalització de cossos 3D i en l’analogització de cossos digitals. En els respectius processos, el d’escanejat i el d’imprès, la substància mantindrà la seva propietat comestible. Com es permuten els cossos digitals en cossos anàlegs? Per a què es digitalitza un cos si serà bullit? Quin gust té una sopa digital sense fer servir pastilles de sabor? Quants píxels són un gra de cous-cous? S’imprimeix un cos 3D sense fer servir una impressora 3D? Canvia una televisió l’estat d’un aliment? Que és l’olla digital? Supleix el raig catòdic a l’energia del foc? Sedueix més una patata televisiva que un performer? I si el performer entra a la televisió, recuperarà el seu tron?


Salim Bayri, 1992. Haver nascut en un país d’encreuaments com Marroc, considera la seva pràctica artística com una eina de navegació per entendre les interferències que passen online i offline d’idees, imatges i persones entre Àfrica del Nord i Europa.

Tirso Orive Liarte, 1974. Després d’activar el Parasite Tour 2017 aprofitant la infraestructura de les companyies amb les quals ha anat col·laborant, ha aconseguit situar peces escèniques en llocs concrets. La cadena de negació, 3D-dinner i Isolated Bodies en són un exemple.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter