Del 7 de Març al 4 de Juliol

ROGER PELÀEZ

Precinti'm l'esfínter

Els Dimarts a les 21:00

7 de març, 4 d’Abril, 2 de maig, 6 de juny, 4 de juliol
Durada: 45 min
Entrades: 5 euros
Comprar
entrades

Roger Pelàez, parla, canta i utilitza diferents practiques endevinatòries i psicològiques per crear un clima insà a la sala.

maximumclatellot.blogspot.com.es

twitter.com/maximclatellot

Després de passar-se cinc anys voltant Catalunya amb el seu espectacle Roger Pelàez canta SAU, renova forces, repertori i torna a la càrrega com si la gent no estigues d’ell ja fins al capdamunt.
Més emocions.
Més insults.
Més humiliació aliena.
Més escenes tenses d’endevinació, telecinesi i profecia endimoniada.

Roger Pelàez: Precinti’m l’esfínter és l’espectacle del que tothom parla i ningú encara ha vist. Almenys sencer. Amb l’ajuda d’uns pebrots com dues pinyes tropicals i un escorretaronges que funciona amb l’energia energètica del sol, Roger Pelàez fa un espectacle assimilable pels moderns, amable per la gent d’ordre i amb un rerefons de protesta de pati de pessebre que queda, com a menos, decoratiu. Diferents gents progressistes s’hi ha interessat. Com pe’n’xemple : Un fill d’en Samaranch. Gent de la literatura arriscada, compromesa i tartamuda també. Exemple: Quim Monzó. Cineastes de Girona d’aquests que existeixen perquè Girona tingui el seu cupo en el jardí ajardinat de la cultura catalana també. Exemple : Aquest paio que va anar a la documenta i que ja sabeu qui és i jo no recordo com es diu. Sembla Màrius Serra però no és Màrius Serra.

Amics i amigues , repetiu aquest Mantra:
Aquesta democràcia és com unes tisores que tinc a casa, que funcionen molt bé si un NO les ha de fer servir.


Roger Pelàez és dibuixant de còmics barroers, locutor de ràdio groller i cantant xabacà.
Fa molts anys que intenta transcendir a la seva pròpia mort amb una única norma per aconseguir-ho: Esforçant-se tan poc com pugui en cadascuna de les diferents disciplines.
Ho aconseguirà? No ho aconseguirà?
Resulti el que resulti d’aquesta grotesca competició, gaudim de l’espectacle de veure’l mentre se’ns brindi.


Antic Teatre FANZINE 1

Antic Teatre FANZINE 2

Subscriviu-vos a la nostra newsletter