L'ANTIC TEATRE AL GREC 17
Del 20 al 23 de juliol

Projecte artístic comunitari de l'Antic Teatre amb les veïnes del Casc Antic

LA BELLESA

Projecte artístic comuni- tari
Dijous 20 de juliol - 21:00
>>> Entrades Exhaurides <<<

Divendres 21 de juliol - 21:00
>>> Entrades Exhaurides <<<

Dissabte 22 de juliol - 21:00

Diumenge 23 de juliol - 20:00
>>> Entrades Exhaurides <<<
Durada: 60 min
Entrades: 6 euros
Comprar
entrades

L’Antic Teatre, al Grec 2017 és una proposta de l’Antic Teatre amb el suport del Grec 2017 Festival de Barcelona.

Creació i interpretació: les veïnes Aurora Roig, Emilia Martín, Pilar Bajo, Maria Isabel Gutiérrez i Graciela Alonso (resta de participants, per concretar)
Documentació en vídeo i disseny audiovisual: Martin Elena
Disseny il·luminació: Anna Rovira
Creació de vestuari: Anna Estany / Annatrash amb les intèrprets
Assessor de so i selecció musical: Janot
Música: J. Hofman
Col·laboració: Nicolas Spinosa i Maria Jesus Isquierdo
Alumnes en pràtiques El Timbal: Abel Montes i Guillem Sunyer
Direcció: Marta Galán / TRANSlab

Coproducció: Antic Teatre i Grec 2017 Festival de Barcelona

Amb la col·laboració de La Bonne (Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison) Centre Cívic Convent de Sant Agustí i i amb el suport del Districte de Ciutat Vella (Ajuntament de Barcelona).

www.tea-tron.com/anticteatre/labellesa

No podia ser de cap altra manera; amb elles hem explorat la idea de bellesa i l´hem posat en relació amb els seus cossos prenyats de temps i amb les seves ments atentes on bull una història comuna de cura tenaç; memòries imprescindibles de dones, treballadores, mares-filles que escamotegen els relats oficials. Aquest ha estat el nostre procés de treball: explorar aquesta bellesa i fer-la emergir mitjançant diferents texts, imatges, accions. Diuen que és bell allò que ens commou quan esdevé; un lloc on l’ull descansa perquè compren i respira, un instant revelador.

L’autora i directora Marta Galán pren el relleu del projecte artístic comunitari amb les veïnes del Casc Antic que lidera l’Antic Teatre des de fa més de cinc anys i presenta, en col·laboració amb les participants, una primera fase del treball que estan duent a terme.


El projecte comunitari de l’Antic Teatre amb els seus veïns consisteix en la realització de tallers de dansa i moviment dirigits a la gent gran i la presentació de mostres artístiques de forma regular durant l’any. Amb això es fa accessible el llenguatge i l’expressió artística de la dansa, amb els beneficis que pot tenir en relació a la inclusió i cohesió social. De la mateixa manera es fan més visibles les necessitats i formes d’expressió de la gent més invisible del nostre barri: la gent gran.

El projecte també inclou diferents activitats per a fomentar la relació intergeneracional, entre els més grans i els més joves del barri.

Marta Galán és artista-educadora, autora i directora de projectes escènics des del 1999. El 2009 inicia el projecte TRANSlab., des d’on coordina diferents procesos pedagògics i de creació col·laborativa i/o comunitària a través de les arts escèniques i performatives.

<< Tornar

Subscriviu-vos a la nostra newsletter