El 24 d'Octubre

Núria Andorrà

A Sola

estrena
Dimarts 24 d'Octubre . 21:00
Durada: 50 min
Entrades: 8 euros ONLINE i TAQUILLA
Comprar
entrades

Música contemporània, solo de percussió.

Núria Andorrà, músic percussionista.

nuriaandorra.com

Núria Andorrà presenta el seu procés d’investigació sonora.

L’artista presenta el seu primer treball a sola, fruit d’una residència al Konvent.0, on s’ha centrat en la recerca d’un llenguatge propi, buscant allunyar-se del tractament convencional dels instruments de percussió, per confluir la seva recerca en trobar un macro univers sonor.

Presenta doncs, per primera vegada en públic, el seu primer solo, on l’intèrpret es despulla de la seva tradició acadèmica per poder arribar a llocs verges no transitats.

El dia 24 d’octubre la músic compleix 37 anys i aprofita la data per per presentar-se per primera vegada sola, sense suport de cap partitura ni de cap artista a escena, per afrontar sola l’abisme i les pròpies pors, iniciant així una nova etapa, on us convida a ser-hi, prenent part amb una escolta activa d’una música creada des de l’ara, on la presència del públic és present, potent, vital, activa, igual que la música en la seva essència.


Núria Andorrà, improvisadora, percussionista, pedagoga, interessada en el so, el gest, l’escolta, l’espai, la imatge, la interacció, actualment busca, o no, la seva etiqueta.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter