Els dimarts musicals de NØVAK

NØVAK a l'Antic

JUCHE + DEAD NORMAL

Dimarts 21 de Febrer - 20:30
Durada: 150 min
Entrades: 8 euros Online (amb DVD) // 10 euros Taquilla (amb DVD
Comprar
entrades

Juche:
www.facebook.com/JUCHE
www.youtube.com/user/musicforfuck

Dead Normal:
www.facebook.com/Dead-Normal
hsoundcloud.com/deadnormal

Organitza: NØVAK, SELF i ANTIC TEATRE
www.novak.es
www.selfzine.es

Juche son Alan Ollé i Javier Bañón, sodomitzadors d’ànimes mitjançant maquinària pesada. El seu so cru i industrial ens fa viatjar a través de fotogrames gèlids i sagnants. Hi ha quelcom inusual, alhora que transgressor, en la seva música que atrapa: artilleria gore, veus d’invocació i melodies d’alta intensitat que es mouen entre el limb i l’infern. La catarsi està assegurada”.

 

Dead Normal són Mario G. Ferrer, Oriol Rossell i Zoë V.
“Més que un futut plagi caspós, groller i laxa de creativitat…”


NØVAK és un segell discogràfic, amb base a Barcelona, que no distingeix entre l’electricitat i l’electrònica. Rendeix culte al cd, i persegueix la protecció total del producte fet aquí. Propaga el caos estilístic i fomenta les mescles impossibles. A més s’encarrega de generar esdeveniments on presentar els seus productes en rigorós directe.
SELF és un webzine, evolució natural del fanzine de paper de música electrònica del mateix nom, que va néixer, va créixer i va morir a finals del segle passat, que intenta divulgar la música interessant de ‘avantguarda’ que es fa en aquestes terres sense cap tipus de cotilla etiquetable.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter