Els dimarts musicals de NØVAK

Mauri + Música Veneno

NØVAK a l'Antic

Dimarts 19 de setembre - 20:30
Durada: 150 min
Entrades: 8 euros ONLINE // 10 euros TAQUILLA (Inclou CD)
Comprar
entrades

Organitza: NØVAK, SELF i ANTIC TEATRE

www.novak.es
www.selfzine.es

Mauri (Ibáñez) fa més de 20 anys com a productor musical, en solitari o en col·laboració, publicant els seus treballs en discogràfiques de tot el món, com Kubernoise, UMF, Enough, Little Rascal, Kvitnu, Detroit Underground o Unknown Pleasures. Els dos treballs recentment editats aquest 2017 són, per una banda, el debut del seu nou projecte, Requirements del trio Last Redoubt, i Fluxus, el segon àlbum del duo Flexus. Els directes de Mauri poden englobar molts estils, des de l’experimentació, la música industrial, l’electro o el techno, fins a la realització de projectes audiovisuals i actes performatius molt complexes i interessants. Avui presentarà el seu nou àlbum, Cyborgs (Nøvak), en primícia mundial per a tots els que assisteixin a la seva actuació a l’Antic Teatre

Música Veneno és el projecte unipersonal del músic i periodista Jesús Brotons, el de la dreta dels sorollosos Sons of Bronson (2002-2009), que quan està sol aprofita per crear enrevessats i estructuralment absurds collages sonors inspirats, segons a qui li preguntis, en Faust, Asmus Tietchens, Conrad Schnitzler, Brume i els primers Residents. El projecte, actiu des de 1997, ha donat com a fruit diversos discs en el segell Hazard Records (1999-2003), estrenant-se en La Olla Express el 2012 amb Unidad 1, un treball complex de laboratori on la seva elaboració va necessitar tres anys de treball, i que segueix sent la seva última obra. Excomponent de Honcho (1994-1995) i Popular 66 (1996-1998), no se’l veia en directe des de l’any passat, fet que s’haurà d’aprofitar.


NØVAK és un segell discogràfic, amb base a Barcelona, que no distingeix entre l’electricitat i l’electrònica. Rendeix culte al cd, i persegueix la protecció total del producte fet aquí. Propaga el caos estilístic i fomenta les mescles impossibles. A més s’encarrega de generar esdeveniments on presentar els seus productes en rigorós directe.

SELF és un webzine, evolució natural del fanzine de paper de música electrònica del mateix nom, que va néixer, va créixer i va morir a finals del segle passat, que intenta divulgar la música interessant de ‘avantguarda’ que es fa en aquestes terres sense cap tipus de cotilla etiquetable.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter