Els dimarts musicals de NØVAK

Fledermaus + G.O.S.

NØVAK a l'Antic

Dimarts 17 d'Octubre a les 20:30
Durada: 150 min
Entrades: 8 euros ONLINE // 10 euros TAQUILLA (amb CD)
Comprar
entrades

Organitza: NØVAK, SELF i ANTIC TEATRE

www.novak.es
www.selfzine.es

Fledermaus porta una mica més de 2 anys indagant i buscant el seu so. Armat de sintetitzadors analògics, caixes de ritmes, loops i molt de morro, sembla que per fí va desterrant tota la bogeria que per la seva ment circula. Amb referències a The Fall, fixació extrema per Andrew Weatherall i veus distorsionades a l’estil Alec Empire són algunes de les seves senyes d’identitat… Encara que sempre guarda alguna sorpresa a cada directe!

I com a cirereta prèvia del pastís, G.O.S. de cos present, uns dels herois del primer Sónar nocturn. Per cert, presentaran per segona i última vegada ‘Stimulation’, el primer cd (Nøvak) d’aquests ‘ressuscitats amb data de caducitat’, en un espectacle audiovisual d’allò més “abracadabrante”, especial per a l’ocasió.


NØVAK és un segell discogràfic, amb base a Barcelona, que no distingeix entre l’electricitat i l’electrònica. Rendeix culte al cd, i persegueix la protecció total del producte fet aquí. Propaga el caos estilístic i fomenta les mescles impossibles. A més s’encarrega de generar esdeveniments on presentar els seus productes en rigorós directe.

SELF és un webzine, evolució natural del fanzine de paper de música electrònica del mateix nom, que va néixer, va créixer i va morir a finals del segle passat, que intenta divulgar la música interessant de ‘avantguarda’ que es fa en aquestes terres sense cap tipus de cotilla etiquetable.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter