Els dimarts musicals de NØVAK

NØVAK a l'Antic

PINA + TECIB

Dimarts 11 d'abril - 20:30
Durada: 150 min
Entrades: 10 euros (Inclou CD)
Comprar
entrades

Organitza: NØVAK, SELF i ANTIC TEATRE

www.novak.es
www.selfzine.es

“Música cerebral que apel·la al subconscient. Les sessions que ofereix Pedro Pina són el resultat d’un artista que des de la meitat dels noranta juga i experimenta amb l’electrònica instrumental. Els seus directes són únics en la fusió de la música i les arts visuals, tot generat en temps real, i buscant crear en l’espectador una experiència immersiva”.

“Tecib és el nom sota el qual treballa Fermín Durán des de principis de 2016 per signar els seus projectes en solitari. Electrònica experimental predominantment, intentant cada vegada més estar lluny de qualsevol etiqueta, més enllà que predomini l’electrònica en el que fa. ‘Dark Light’ (Nøvak, 2016) és el seu primer llarg”.


NØVAK és un segell discogràfic, amb base a Barcelona, que no distingeix entre l’electricitat i l’electrònica. Rendeix culte al cd, i persegueix la protecció total del producte fet aquí. Propaga el caos estilístic i fomenta les mescles impossibles. A més s’encarrega de generar esdeveniments on presentar els seus productes en rigorós directe.
SELF és un webzine, evolució natural del fanzine de paper de música electrònica del mateix nom, que va néixer, va créixer i va morir a finals del segle passat, que intenta divulgar la música interessant de ‘avantguarda’ que es fa en aquestes terres sense cap tipus de cotilla etiquetable.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter