Del 12 al 15 d'Octubre

Labuena Compañía

A Placer

Dijous 12 d'Octubre - 21:00
Divendres 13 d'Octubre - 21:00
Dissabte 14 d'Octubre - 21:00
Diumenge 15 d'Octubre - 20:00
Durada: 55 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Direcció i creació: Arantza López i David Franch
Performers: Arantza López i David Franch
Video: Abel Cunillera
Música: Daniel Pino

Co-producció: Festival TNT Terrassa, Festival Escena Poblenou, Antic Teatre Espai de Creació

labuenacia.com

______________
LaBuena Cia imparteix el taller:
Del discurs a l’acció
el 28 i 29 d’octubre, de 11h a 15h dins del Projecte LUPA: Mirada sobre el treball d’un creadorde
LA VISIVA.
més info aquí.

En col·laboració amb LA VISIVA

www.lavisiva.org

A Placer és un espai a mitja ombra amb música de fons. A Placer és fer el que ens ve de gust, el que ens vingui en gana, èsser Nick Cave per unes hores, dialogar arran de terra, descomposar-nos a petons i transfomar els records… A Placer és donar-li una óstia aDonald Trump, una rèplica a temps i una tarda ociosa.


David Franch i Arantza López coincideixen al 2011 a l’animal a l’esquena, treballant en un projecte de videocreació. Interessos comuns en relació a la creació escènica contemporània i trajectòries tan divergents fan que trobin punts en comú i que es decideixin a treballar plegats sota el nom de ¨Labuena Compañia¨.

Al 2013 creen el seu primer espectacle escènic Osos en el agua. Reben el suport econòmic de L’OSIC (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya). Obtenen residència de creació a Azala Kreazio Espazioa (Vitòria), al C. C. Can Felipa i a l’Antic Teatre. L’estrenen al 2014 a la  V edició del cicle El meu veí fa performances, Barcelona. Aquesta peça ha estat seleccionada per la Red de Teatros Alternativos i es podrà veure en gira per Espanya durant la temporada 2015/2016.

Actualment estan a punt d’estrenar la peça performativa La dona del sac, a la V Mostra de dansa IN SITU, a l’Arts Santa Mónica, a Barcelona. Per a La dona del sac conten amb la col·laboració de la videocreadora Vanessa Farré. S’ha pogut veure a la IV Mostra de dansa IN SITU, a l’Arts Santa Mònica i al Festival Sismògraf 2016, Olot.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter