Del 15 al 17 de Setembre

IRIS HEITZINGER i MANEL SALAS PALAU

Breve ensayo sobre la nada + Imaginarium Frame = On how to frame nothing

estrena
Divendres 15 de Setembre - 21:00
Dissabte 16 de Setembre - 21:00
Diumenge 17 de Setembre - 20:00
Durada: 80 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Experiments sobre la Improvisació i composició instantània

Breve ensayo sobre la nada:
Idea/concepte/interpretació: Iris Heitzinger.
Amb el suport de: IMPULS [D], Teatre SAT! Sant Andreu/Barcelona, La Caldera/Barcelona, tanz_house/Salzburg.

Imaginarium Frame:
Idea/concepte/interpretació: Manel Salas Palau
Amb el suport de : Dansateliers Rotterdam, Tragant dansa Barcelona

On how to frame nothing:
Idea, concepte i performance: Manel Salas Palau & Iris Heitzinger
Agraïments a: Festival INSITU

www.irisheitzinger.com

______________
Manel Salas Palau imparteix el taller:
Quan la dansa esdevé performance?
del 18 al 22 de setembre, de 10h a 13h dins dels INTENSIUS DE SETEMBRE 2017 de LA VISIVA.
més info aquí.

En col·laboració amb LA VISIVA i La Mostra INSITU

mostrainsitu.com

www.lavisiva.org

Aquesta nit serà el resultat de tres peces curtes. Els dos artistes Iris Heitzinger i Manel Salas Palau es reuneixen per compartir les seves respectives obres, “Breve ensayo sobre la Nada” i “Imaginarium Frame” , després d’haver identificat una fascinació compartida pel poder d’articular l’espontaneïtat del moment present i el seu potencial creatiu en una situació escènica desconeguda. I per primera vegada s’uneixen en escena per compartir l’experiència “On how to frame nothing”, una reunió espontània en composició a temps real.

Breve ensayo sobre la Nada No és una peça escènica, sinó una proposta entranyable, un experiment entre l’intèrpret i el públic. La coreògrafa i ballarina Iris Heitzinger posa el focus en el moment present i el seu continu fluir cap a la memòria. El punt de partida és la no-intenció, per a assaborir cada moment, tal com sorgeix, roman i transcorre i de convidar al públic a experimentar aquest cicle. Allò que roman són les petjades d’allò viscut en la memòria.

“Imaginarium Frame”: Audiència I intèrpret s’expandeixen i exploraran plegats el desconegut, en un mateix sòl i un mateix espai en un marc comú. L’intèrpret Manel Salas és l’amfitrió de la trobada del moment present “el que és real” i ho porta al món de l’imaginari. On la poesia, l’absurd, la fragilitat i la força d’una dansa apareix i fa viatjar al públic a través d’una experiència compartida. El que roman és la pintura del buit en el marc de les nostres memòries.


Iris Heitzinger – nascuda 1980 a Àustria. B.A. de dansa contemporània i pedagogia a la universitat A. Bruckner (AT). Creadora independent, ballarina i docent. Artista associada de La Caldera Barcelona, ​​tanz_house Salzburg / AT i RedSapata Linz / AT. Ha col·laborat amb artistes com Guillermo Weickert, Natalia Jiménez, Jeremy Wade, Ted Stoffer, Vincent Dance Theatre, Editta Braun, Willi Dorner, Group LaBolsa & Thomas Hauert, etc. Imparteix classes regulars i tallers de dansa contemporània, improvisació i composició a Àustria, Canadà, Japó, Polònia, Espanya i Regne Unit. Crea el seu propi treball des del 2007 amb un interès en les col·laboracions interdisciplinàries i interculturals que investiguen les capacitats del cos des de diferents angles.

Manel Salas Palau (Barcelona 1980). Després d’estudiar el Cicle Formatiu Superior d’Activitats Físiques I Esportives, va començar la seva carrera artística com a professor, coreògraf I ballarí de hip-hop. Ensenyant a nivell nacional i col·laborant amb companyies com Metros de Ramon Oller i Color.

Va seguir el seu desenvolupament artístic graduant-se el 2008, en el Conservatori de Rotterdam Dance Academy Holanda, on li va permetre obrir les portes a nivell internacional. Tot i així va seguir els seus interessos i inquietuds artístiques investigant diferents disciplines relacionades amb el cos i el moviment com el mim, Butoh, improvisació i acrobàcia.

Des de llavors ha col·laborat en produccions internacionals amb en Julyen Hamilton, David Zambrano, Àngels Margarit, Cobosmika, Editta Braun, Jasmine Morand, Arno Shuitemaker, Vloeistoff, Moviment Lantana, entre altres.

Actualment viu entre Holanda, Suïssa i Espanya impartint tallers internacionalment i desenrotllant el seu propi treball sent representat a Rússia, Xina, Holanda, França i Espanya al mateix temps que segueix col·laborant amb altres artistes i produccions internacionals. Així doncs segueix les seves inquietuds artístiques com a procés de cerca en continua transformació.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter