23 d'abril

FESTA XIVè ANIVERSARI de L'ANTIC TEATRE - OFF SANT JORDI 2017

Diumenge 23 d'abril
Durada: All day

Durant tot el dia l’Antic Teatre programarà espectacles a la salaAl jardí, la Llibreria Calders It’s Written, hi tindran parades de llibres, signatures d’escriptors i un micròfon per a lectures i recitals. A la terrassa El culturista  organitzarà l’espai infantil amb parada de llibres, tallers i activitats.


 11:00 a 19:00 SIGNATURES DE LLIBRES


 11:00 a 19:00 ACTIVITATS INFANTILS


12:00PEA GREEN BOAT L’arbre de les sabates

En Tim no troba la seva sabata esquerra. La busca per tot arreu fins que el Sr. Gris li diu que segurament la trobarà en un arbre molt especial. Seguint les instruccions de l´avi, en Tim, tot  saltant a peu coix, fa un viatge per tal de trobar la seva sabata perduda. En Tim no troba la seva sabata esquerra. La busca per tot arreu fins que el Sr. Gris li diu que segurament la trobarà en un arbre molt especial. Seguint les instruccions de l´avi, en Tim, tot  saltant a peu coix, fa un viatge per tal de trobar la seva sabata perduda.

[+] INFO


19:00MARC CAELLAS Come en casa Borges

La frase “come en casa Borges”, creua de punta a punt, com un poderós mantra, el Borges de Bioy Casares, possiblement el primer blog de l’univers.

Dos escriptors argentins llegeixen fragments de Borges. Una lectura que selecciona passatges i els combina segons algunes de les obsessions dels seus creadors: Argentina, la literatura, el turisme, l’actuació, Catalunya, les dones, la crítica, les vídues. Dos pantalles ens recorden els referents reals i simbòlics: en una es projecta la famosa entrevista a Borges a TVE i en l’altra, El año pasado en Marienbad, la pel·lícula d’Alain Resnais. Per contrapuntejar el text, Carolina Torres Topaga encarna el fantasma de Silvina Ocampo i una cantant punxa música i balla tango. El clímax arriba, precisament, quan Bioy parla de María Kodama

[+] Info


21:00EL PÈSOL FARÉSTEC Presentació del nou disc titulat Treure’n robins (The Indian Runners, 2017)

Concert de 45 min en el qual es presentarà el nou disc d’El pèsol feréstec, titulat Treure’n robins (The Indian Runners, 2017).

El pèsol feréstec és un grup que combina melodies folk, pop i rock amb poemes d’autors catalans d’èpoques diverses (Ausiàs March, Gabriel Ferrater, Joan Vinyoli, Carles Riba, Blai Bonet, Marià Villangómez, Maria-Mercè Marçal, Jordi Vintró, Maria Cabrera), mesclant cant i recitat.

[+] Info

Subscriviu-vos a la nostra newsletter