Els dimarts musicals de NØVAK

Fame Chimica + Primo Gabbiano + Visual Pal + Jose Mas + Tecib

NØVAK a l'Antic

Dimarts 28 de Novembre - 20:30:
Durada: 150 min
Entrades: 8 euros ONLINE // 10 euros TAQUILLA (Inclou DVD)
Comprar
entrades

Organitza: NØVAK, SELF i ANTIC TEATRE

www.novak.es
www.selfzine.es

Fame Chimica és un grup híbrid d’art contemporani especialitzat en accions performatives, instal·lacions audiovisuals i art. Format per Paloma Sánchez, Sheila Moreno, Jennifer Moreno i Antonio Clavijo. Artistes visuals i sonors, comissaris artístics i dissenyadors gràfics que mostren diverses formes contemporànies d’entendre la realitat.

Antonio Clavijo Victori és un músic i artista visual de Barcelona que com Primo Gabbiano explora la faceta més experimental de la música, utilitzant drons, paisatges sonors, noise, ambient i electrònica primitiva. La seva posada en escena és marcadament visual i molt propera a la instal·lació.

Paloma Sánchez Castaño és Visual Pal, artista visual de Barcelona. La seva carrera artística es desenvolupa entre la realització de peces videogràfiques, instal·lacions audiovisuals i directes com a VJ.

José Mas és fotògraf, director de fotografia en vídeo i cinema i guionista. Des de fa anys es dedica professionalment a la realització de fotografia, vídeo i cinema i també a la producció i realització de cinema propi (des d’una mirada artística i avantguardista fora de convencionalismes). A més, és músic…

Tecib és el nom sota el qual treballa Fermín Durán des de principis de 2016 per signar els seus projectes en solitari. Predomina l’electrònica experimental, intentant cada vegada més, estar lluny de qualsevol etiqueta, més enllà del fet que predomini l’electrònica en allò que fa. “Dark Light” (Nøvak, 2016) és el seu primer llarg.

NØVAK és un segell discogràfic, amb base a Barcelona, que no distingeix entre l’electricitat i l’electrònica. Rendeix culte al cd, i persegueix la protecció total del producte fet aquí. Propaga el caos estilístic i fomenta les mescles impossibles. A més s’encarrega de generar esdeveniments on presentar els seus productes en rigorós directe.

SELF és un webzine, evolució natural del fanzine de paper de música electrònica del mateix nom, que va néixer, va créixer i va morir a finals del segle passat, que intenta divulgar la música interessant de ‘avantguarda’ que es fa en aquestes terres sense cap tipus de cotilla etiquetable.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter