29 de maig

ANTIC TEATRE, NØVAK, SELF, SONODROME i SUZ-O-SUZ

Calders i A Page of Madness

Dilluns 29 de maig - 21:00
Durada: 90 min
Entrades: 3 euros

Calders (6’48”, 2016)
Director: Jose Mas

A Page of Madness (60’, 1926)*
Director: Teinosuke Kinugasa
Musicada en directe per Jose Mas

*Aquesta pel·lícula va estar perduda durant més de quaranta anys fins que va ser trobada en un cobert al 1971.

www.novak.es

www.selfzine.es

www.suzosuz.com

Calders
L’escriptor Pere Calders es va exiliar a Mèxic, una etapa de la seva vida carregada de forts sentiments i nostàlgia, on l’amor personal i cap a la seva terra fa que visqui intensament el seu dia a dia. Una època representada mitjançant una conversa telefònica imaginària amb el seu pare des d’una visió i perspectiva cinematogràfica diferent.

A page of madness
Historia d’un treballador d’un hospital psiquiàtric que comença a sentir coses estranyes per una interna, suposadament ingressada després d’assassinar al seu propi bebè. Però ell l’única cosa que vol és deixar-la en llibertat per escapar-se amb ella i així poder formar una nova família.


Nøvak és un segell discogràfic que publica en cd música que es fa aquí i ara que ningú més publica, o això sembla.

Sonodrome és més que un club.

Suz-o-suz studio produeix ‘CALDERS’, i està produint ‘GEÒMETRA’, el primer llargmetratge de Jose Mas, una representació personal de la vida d’Antoni Gaudí vista des del seu subconscient.

Jose Mas és fotògraf, director de fotografia en vídeo i cinema, i guionista. Des de fa anys es dedica professionalment a la realització de fotografia, vídeo i cinema, especialitzat en empreses i particulars del món de l’art (videoclips, portades de discs, imatge promocional… ), i també a la producció i realització de cinema propi. Tot aquest treball des d’una mirada artística i d’avantguarda fora de convencionalismes. Actualment està en fase de rodatge el seu primer llargmetratge, ‘GEÒMETRA’. A més és músic.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter