Els dilluns Antic Cinema

CRUMBS

Antic Cinema

Dilluns 26 de juny: 20:30
Durada: 90 min
Entrades: 5 euros (Inclou 1 cervesa)
Comprar
entrades

Director: Miguel Llansó

Repartiment: Daniel Tadesse, Tsegaye Abegaz, Shitaye Abraha, Nebeyu Bekele, Mengistu Berhanu, Getu Fixa, Girma Gebrehiwot, Shambel Basha Getachew, Quino Piñero, Selam Tesfayie

Organitza: ANTIC TEATRE / FILM2 Media Works

Programadors: Guillem Puig / Xes Vilà

www.film2.es

Sinopsi
Candy, un ferrovaller (“chatarrero”) d’aparença estranya, s’embarca en un viatge surrealista a través del paisatge etíop. Allí s’enfronta a si mateix, a les seves pors, a bruixes, a Santa Claus i a nazis de segona generació. Ciència-ficció, distopía, civilització postapocalíptica, surrealisme, viatge èpic, són alguns dels qualificatius que se li han atorgat a la primera pel·lícula de Miguel Llansó. Però l’adjectiu que millor la defineix és “única”. CRUMBS és un film d’una forta, irònica i poc convencional singularitat.
________
En aquests temps en els que cada cop tanquen més i més sales cinematogràfiques, l’ANTIC TEATRE es converteix un dia a la setmana en l’ANTIC CINEMA. Gràcies a FILM 2, una iniciativa del cineasta Antonio Dyaz, es preten portar el cinema a qualsevol lloc on hi hagi un projector, una connexió a internet i públic amb ganes de gaudir del setè art.


Film2 proposa una nova finestra d’exhibició audiovisual: el T-VOD (Theatrical Video On Demand) i d’aquesta manera convertir en sales de cinema qualsevol espai equipat en el que hi puguin cabre com a mínim vint persones, i projectar pel·lícules mitjançant les xarxes 4G amb màxima qualitat. La premissa és que qualsevol que disposi d’un smart phone o una tauleta amb sortida micròfon USB, HDMI o similar (i el seu corresponent projector) pugui organitzar una sessió de cinema per la que rebi la seva corresponent retribució, respectant escrupolosament el repartiment de drets d’autor.

Els tiquets s’adquireixen exclusivament per internet, i la plataforma efectua el repartiment automàtic de l’import de l’entrada entre l’Screener, el propietari de la pel·lícula (producer), les entitats de gestió de drets d’autor i Film2.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter