L'ANTIC TEATRE AL GREC 17 >> GREC+
27 de juliol

Amaranta Velarde i Alba G. Corral

Mix-en-scene

GREC +
Dijous 27 de juliol - 21:00
>>> ENTRADES EXHAURIDES <<<
Durada: 50 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

L’Antic Teatre, al Grec 2017 és una proposta de l’Antic Teatre amb el suport del Grec 2017 Festival de Barcelona.

Concepte i interpretació/dj: Amaranta Velarde
Disseny visual i llums: Alba G. Corral
Producció: La Poderosa
Suport: Laboral Centre d’Art i creació Industrial i Graner centre de creació

amarantavelarde.wordpress.com

albagcorral.com

Mix-a-scene és un projecte que proposa desenvolupar una experiència acústica, visual i coreogràfica per a l’espectador, on el performer-ballarí-Dj, punxa en directe la mateixa manera que balla i acciona partitures coreogràfiques. A si mateix l’escena va acompanyada de peces visuals generades en temps real. Es tracta de construir una sessió acústica i visual que reprodueix, versiona i barreja fragments (samplejats) històrics i icònics de la dansa, la música i els visuals. La proposta realitza un viatge que experimenta amb la cronologia, la superposició d’estils i principis artístics, utilizanado estratègies de la postproducció i l’esperit Dj de L’apropiació, manipulació i versionat de materials.


Amaranta Velarde és coreògrafa i ballarina. Ha presentat el seu treball en llocs com Secció Irregular del Mercat de les Flors, Antic Teatre, Escena Poblenou, MACBA Barcelona, Laboral Gijón o MUSAC León. A Barcelona ha treballat amb El Conde de Torrefiel, Pere Faura, Cristina Blanco, Diana Gadish i el col·lectiu Artas de la Poderosa.

Alba Corral és coneguda per les seves actuacions audiovisuals en viu on s’integra la codificació i l’elaboració, en col·laboració amb músics en temps real. Ha actuat amb músics de la talla de Jon Hopkins, Miguel Marín (àlies Arbre), Fibla i la Síndrome de Stendhal. El treball de Corral ha estat exhibit en festivals i esdeveniments com Eufonic, Future Everything, Alpha-ville Festival, Sonar, Primavera Sound i LEV.

<< Tornar

Subscriviu-vos a la nostra newsletter