19 d'Abril

UNS i ALTRES

Uns i Altres

Perfor- mance
Dijous 19 d'Abril - 20:00
Durada: 50 min
Entrades: 10 euros ONLINE // 12 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Joma: dibuix en viu
Miquel Jordà: saxo electrònic i veu
Xavi Lloses: teclats

https://unsialtres.tumblr.com/

www.joma.cat

www.miqueljorda.com

www.xavilloses.com

El projecte Uns i Altres aprofundeix en la recerca de les relacions entre el dibuix en directe i la música improvisada.
El dibuix es realitza sobre bastidors de diferents formats que es relacionen entre si i amb la música que es genera a temps real. També s’interrelaciona amb vídeo resultant animacions realitzades en directe en sessions anteriors que són projectats per a provocar la interacció amb els músics i el mateix dibuixant.
Es tracta de dibuixos ‘vius’, que es van transformant davant el públic, arribant a crear petites narracions; el que en podríem anomenar ‘animació a temps real’. Són dibuixos sobre paper, de gran format, realitzats principalment amb carbonet, tinta i sanguina. Incorporen també alguns elements corporis com filats, cadenats o pàgines de diaris.
Els instruments: piano manipulat, pianos de joguina, saxo sopranino, flautes, percussions i sampler.
Temàticament l’exploració parteix de les imatges del llibre Uns i Altres (Joma, Dits de Rosa. Barcelona, 2011), que tracta sobre les relacions entre els éssers humans i que fa especial èmfasi en la mirada dels altres i les reaccions a la realitat actual dels desplaçats en les societats d’acollida.


Uns i altres, neix d’una residència artística a Cotxeres Borrell. Des d’aleshores, han participat en festivals i esdeveniments com “El dia dels drets humans” a la Plaça Universitat, Flux Festival vídeo d’autor a l’Arts Santa Mònica, Museu Picasso, exposicions i projeccions al cine Zumzeig, etc.

L’artista Joma fa més de 30 anys que va publicant en mitjans i premsa del país, com La Vanguardia. Xavi Lloses

Subscriviu-vos a la nostra newsletter