25-28 de setembre

THE FOLLOWERS

WELCOME TO SIRI’S PARTY

Dimecres 25 de setembre a les 20:00
Dijous 26 de setembre a les 20:00
Divendres 27 de setembre a les 20:00
Dissabte 28 de setembre a les 20:00
Durada: 80 min
Entrades: 12 euros ONLINE // 15 euros TAQUILLA
Comprar
entrades

Creació: Mariona Esplugues / Andrea Monje / Laura Riera
Producció: The followers co.
Fotografía: Laia Plana
Composició sonora: Cristina Vallribera 

Agraïments:
Esad Eòlia / Rose Bruford College / Fundación Nazareth / Antic Teatre / Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison / Festival Croquis Sala Beckett 2019

Arcoiris i Morci, dues millennial amb ambició d’influencers, viuen en una festa eterna. Hi assisteixes com a convidat i participes a challenges, reptes virals, directes de youtube, balls, selfies i karaokes.

Aparentment, tot és perfecte. Una festa per viure. Per profanar. Per alliberar-se. Una festa perquè sí, per celebrar-se a un mateix. Allà, l’impossible esdevé possible. best party ever.

Però la nit s’acaba i el núvol d’avatars, projeccions i fantasies desapareix. La Siri, una al·legoria del culte al món virtual, corromp la festa. La realitat et colpeja. Quan despertes, intentes canviar el món. Uf. Tornes a la festa.


The Followers som una companyia teatral de Barcelona formada per tres dones joves que treballem mitjantçant la creació col·lectiva utilitzant el teatre documental i la tecnologia digital i interpel·lant a l’espectador, convertint-lo en subjecte actiu de l’acció.
Welcome to Siri’s party és la nostra primera peça, que es presenta al públic com a work in progress a la Rose Bruford (Londres, 2018) i al Festival Croquis de la Sala Beckett (Barcelona, 2019).

Laura Riera
Actriu formada a l’Institut del Teatre i especialitzada en el mètode Fitzmaurice voicework.
És membre dels Mcgregor Teatre i de Pere IV project, companyies amb les quals estrena en diferents espais de Barcelona (Nau Ivanow, El Maldà, Teatre Tantarantana) i festivals (Festival Shakespeare, Festival de Teatro Clásico de Almagro).
El 2018 guanya la beca d’Arts Escèniques Aplicades amb la Cia. Alokahlo i el projecte A quien le importa.

Mariona Esplugues
Actriu formada a l’Esad Eòlia, New York Film Academy Memory i el Col·legi del Teatre, especialitzada en el mètode Fitzmaurice voicework i en el mètode Forproof. Actualment estudia el grau en pedagogia a la UB. Ha treballat com a cantant, actriu i ballarina en el cor SP3 (TV3), Dagoll Dagom, Lazzigags i Cia. Ensemble en espais com el Teatre Poliorama o l’Espai Brossa.

Andrea Monje
Directora i dramaturga formada a l’Esad Eòlia i membre de la IX edició d’Els Malnascuts (Sala Beckett) amb la peça ritual en el marc del Festival Important.
D’entre les seves obres més actuals destaquen Ameagari, instal·lació teatral amb mecàniques de videojocs; Motel, Festival Estació Escènika; 90 minuts, amb codirecció amb Pablo Ley. Ha escrit i dirigit diversos curtmetratges en estudi de cine, entre els quals destaca La tercera opción.

Subscriviu-vos a la nostra newsletter